Vin Diesel își antrenează din nou vederea nocturnă pentru Riddick: Furya

de Gloria Sauciuc în 13 Feb 2023
Riddick este originar de pe planeta Furya, care adăpostea cea mai mare rasă de războinici din univers

Vin Diesel va reveni pe ecrane pentru cel de-a patrulea film din seria Riddick, intitulat Riddick: Furya. Noul film are scenariul și regia semnate de către David Twohy, cel care a făcut echipă cu Diesel mai întâi la Pitch Black din 2000, continuând seria de SF-uri cu două sequels, The Chronicles of Riddick din 2004 și Riddick din 2013, scrie Variety. Un concept art (foto) pentru noul film a fost dat publicității de către actorul însuși.

Diesel va juca în noul film, pentru care va semna și producția sub eticheta One Race Films, alături de Samantha Vincent, cu care semnează producția. Rocket Science și CAA Media Finance vor asigura vânzările pe plan global în cadrul evenimentului EFM de săptămâna viitoare de la Berlin.

Așa cum sună descrierea oficială a filmului, în Furya Riddick revine în lumea sa natala, un loc de care abia își aduce aminte și care ar putea să fie deja ruinat de către Necromongeri. Totuși, acolo el descoperă pe alți locuitori de pe Furya luptându-se pentru supraviețuire contra unui nou dușman, iar unii dintre ei seamănă cu el mai mult decât și-ar fi imaginat.

„Fanii au cerut-o de ani întregi, și acum în final reușim să le onorăm cererea cu Riddick: Furya”, declara Twohy într-un comunicat ce anunța proiectul. „Colaborarea mea cu Vin și cu One Race s-a întins de-a lungul a 20 de ani rodnici, și am creat împreună trei filme, două jocuri, un anime și benzi desenate pentru Internet. Acest eveniment al marelui ecran surprinde o revenire a lui Riddick în lumea sa natală, unde își descoperă originile”.

 Filmul ajunge în săli pe 19 mai, la două săptămâni după Gardienii Galaxiei Vol. 3, în care Diesel își reia rolul lui Groot.

Exploreaza subiecte similare:

Vin Diesel, The Chronicles of Riddick, Riddick

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells