Vin Diesel, în prima imagine din The Last Witch Hunter

de Cristina Grigore în 5 Sep 2014
Michael Caine şi Elijah Wood îi sunt alături în acest thriller supranatural

Aflat pe lista de aşteptare a lui Vin Diesel de aproape trei ani, The Last Witch Hunter a dat recent startul filmărilor, iar actorul a ţinut să marcheze acest lucru cu o primă imagine de la filmări, postată pe contul său de Facebook.

The Last Witch Hunter spune povestea unui nemuritor vânător de vrăjitoare (Diesel), nevoit să facă echipă cu una din inamicele sale pentru a împiedica întrunirea sacră a vrăjitoarelor - ce urmează să aibă loc în New York-ul zilelor noastre - şi a evita astfel condamnarea pe vecie a umanităţii.

Filmul este regizat de Breck Eisner (The Crazies) şi îi mai are în distribuţie pe Elijah Wood, Michael Caine şi Rosie Leslie (Game of Thrones). O dată de lansare a thriler-ului urmează să fie anunţată.

Exploreaza subiecte similare:

Vin Diesel, The Last Witch Hunter, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells