Unul dintre cei mai râvniţi burlaci ai Hollywoodului s-a logodit

de Cristina Grigore în 28 Apr 2014
George Clooney îşi uimeşte fanii. Este gata să se însoare cu o frumoasă avocată pe care a cunoscut-o în urmă cu doar câteva luni

George Clooney este cunoscut drept unul dintre burlacii convinşi de la Hollywood, ce obişnuieşte să îşi schimbe des partenera de viaţă. Există chiar unele zvonuri legate de modul în care le sugerează iubitelor sale că nu le mai doreşte alături, iar acestea sunt legate de una din reşedinţele sale cu piscină, unde se pare că îşi trimite de obicei viitoarele foste partenere de viaţă.

Cei de la revista People au aflat însă că celebrul actor, în vârstă de 52 de ani, şi-ar putea schimba în curând statutul civil, datorită recentei sale logodne cu avocata britanică de origine libaneză Amal Alamuddin (36 de ani), pe care a cunoscut-o în luna octombrie a anului trecut.

,,George şi Amal încearcă să fie cât mai discreţi, însă, în acelaşi timp, nu dau semne că doresc să îşi ascundă relaţia, asta e evident. Probabil că îşi doresc ca cei apropiaţi să afle că sunt împreună şi că au de gând să rămână împreună pentru totdeauna”, scriu cei de la People.

Singurul mariaj al lui Clooney a fost cel din 1989, cu Tania Balsam. Căsnicia a durat patru ani. După divorţ, actorul s-a bucurat de compania mai multor femei frumoase, printre care Sarah Larson, Elisabeta Canalis şi Stacy Keibler.

Exploreaza subiecte similare:

George Clooney, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 28 aprilie 2014 16:59
Ce sa zic.....
loonycushion pe 19 mai 2014 23:52
nimic?
alex_il_fenomeno pe 11 decembrie 2014 00:54
Oare cat va tine si asta...?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells