Unul din cele mai recente succese Ubisoft, ecranizat, cu Jake Gyllenhaal

de Cristina Grigore în 2 Iun 2016
După Assassin's Creed şi Splinter Cell, urmează să ajungă pe marile ecrane şi jocul ce a adus Ubisoft încasări record

Lansat la începutul lunii martie, multiplayer-ul online al celor de la Ubisoft – Tom Clancy’s The Division, a adunat cronici pozitive, dar şi încasări record (a fost numit cel mai profitabil joc al companiei, cu încasări internaţionale de 330 de milioane de dolari). Titlul s-a făcut remarcat în scurtă vreme şi printre realizatorii de film de la Hollywood, astfel că o ecranizare a jocului a început să prindă contur, iar Variety.com anunţă că proiectul are acum şi un actor celebru în rolul principal– Jake Gyllenhaal.

Starul lui Southpaw, Nightcrawler şi al viitorului Nocturnal Animals (cu lansarea în luna noiembrie; unde o va avea ca parteneră pe Amy Adams) va fi plasat într-un univers distopic – în New York, după ce un virus letal a provocat haos în metropolă. Personajul său este liderul unui grup tactic secret, a cărui misiune este de a afla ce a declanşat pandemia, dar şi de a ţine sub control criminalitatea în floare.

Gyllenhaal va avea şi rol de producător al filmului. Cei de la Ubisoft mai au în lucru două ecranizări ale unor titluri de succes: Assassin's Creed (programat să apară în decembrie, cu Michael Fassbender în rol central; realizat cu ajutorul studiourilor Fox şi New Regency) şi Splinter Cell (va apărea anul viitor, cu Tom Hardy în rol principal; filmul va fi produs de Paramount).

Exploreaza subiecte similare:

Jake Gyllenhaal, actor, Assassin's Creed, Splinter Cell

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 3 iunie 2016 11:13
Hai cu filmul, hai c u filmul!......
bogyvaly pe 6 iunie 2016 10:07
E vremea ca si universul ludic sa fie sursa de inspiratie si pentru producatori seriosi. Sa speram ca va fi cu succes!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells