Universal va cheltui 200 de milioane de dolari pentru a-l filma pe Tom Cruise în spațiu

de Daniel Dumitrescu în 31 Iul 2020
Tom Cruise va filma în spațiu pentru următorul său film, primul din istoria Hollywood-ului care va include scene realizate în afara planetei. Banii sunt deja pregatiti.

Studiourile Universal vor asigura un buget pe măsură pentru acest proiect ambițios: 200 de milioane de dolari este suma pe care Cruise, regizorul Doug Liman și producătorii Christopher McQuarrie și PJ van Sandwijk o vor avea la dispoziție.

Sunt șanse mari ca bugetul alocat să fie depășit, întrucât este vorba de o premieră și nu există un precedent care să ajute la estimarea mai precisă a costurilor, scrie GameSpot.

Elon Musk și compania sa, SpaceX, vor colabora la acest lungmetraj, al cărui scenariu nu a fost încă scris, pentru a-l ajuta pe Tom Cruise să filmeze în spațiu.

Sunt șanse mari ca bugetul alocat să fie depășit, întrucât este vorba de o premieră și nu există un precedent care să ajute la conturarea cât mai precisă a costurilor.

Tom Cruise a mai lucrat cu Liman la Edge of Tomorrow si American Made. A regizat ultimele două filme din seria Misiune imposibilă. Starul se descurca foarte bine în scenele de acțiune care includ secvențe de zbor, după cum s-a putut vedeea în Top Gun și în celebra scena în care stă prins de un avion care decolează, în Mission: Impossible - Rogue Nation.

 

Misiune Imposibilă s-a dovedit, în mod ironic, aproape imposibilă, la propriu. Tom Cruise mai are de lucru la două lungmetraje din această serie înainte de a părăsi Terra și a filma în spațiu, insă filmările pentru producțiile Mission: Impossible 7 si 8 au fost oprite din cauza pandemiei de COVID-19. Reluarea producției a fost programată pentru sfârșitul lunii iulie.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Cruise, Mission: Impossible, Edge of Tomorrow, American Made, Top Gun

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
forever_young_ pe 3 august 2020 17:48
va fi destul de dificil sa se faca filmari in spatiu dar ....na , vedem ce iese :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells