Un univers cu adevărat fără limite: primul trailer Valerian, exclusiv pe Cinemagia!

de Gloria Sauciuc în 11 Nov 2016
Valerian și orașul celor o mie de planete se lansează în România pe 21 iulie 2017

Luc Besson, regizorul lui The Fifth Element, va lansa anul viitor adaptarea unui roman grafic SF de a cărui poveste este de multă vreme atras - Valérian and the City of a Thousand Planets. Iată astăzi, în exclusivitate câteva ore pe Cinemagia, primul trailer oficial, cu adevărat impresionant sub aspect vizual, al creativității scenografiei și creaturilor extraterestre imaginate. În plus, anvergura producției e copleșitoare.

Trailerul de astăzi e un fel de paradă de creaturi, costume, locuri din acest nou univers, un tur la care e invitat spectatorul și mai puțin un trailer care să dea indicii despre acțiune sau care să dezvăluie puncte mai mult sau mai puțin importante din subiect.

Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne) sunt agenți speciali pentru guvernul unor teritorii umane aflate în spațiu. Valerian are de la partenera sa de misiune așteptări peste cele profesionale, însă - datorită valorilor mai conservatoare - Laureline îl respinge constant. La ordinele superiorului lor (Clive Owen), Valerian și Laureline ajung în orașul intergalactic Alpha, o metropolă în creștere continuă, unde milioane de locuitori conlucrează pentru binele comun. Însă, după cum se va vedea, nu toți își doresc asta, forțe obscure punând colonia în pericol.

Cineastul francez sintetizează povestea „doi agenți, o anchetă, și nu știm cine e de fapt eroul negativ până la sfârșit”.

Alături de DeHaan și Delevingne vor mai juca Clive Owen, Rihanna, cameleonică în acest prim trailer, Ethan Hawke, John Goodman, Herbie Hancock și Kris Wu.

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells