Un trailer inspirat face din Jurassic Park un documentar despre viaţa în natură

de Cristina Grigore în 30 Mar 2016
„Este o poveste pe care am trăit-o cu toţii. Despre cum te naşti, creşti şi supravieţuieşti într-o lume periculoasă”, spune naratorul

Echipa canalului de YouTube TrailerMix a reimaginat lumea prezentată în filmele Jurassic Park şi Jurassic World, iar rezultatul este unul atât de creativ şi de bine realizat, încât aproape că eşti cucerit de ideea unui documentar în care protagonistul este un pui de dinozaur.

Cu imagini din ambele filme şi un narator a cărui voce pare ruptă din blockbusterele americane, trailer-ul îţi prezintă viaţa în fantasticul parc de dinozauri.

„Marshable Nature vine cu o poveste pe care am trăit-o cu toţii. Despre cum te naşti, creşti şi supravieţuieşti într-o lume periculoasă”, auzim în materialul video.

Site-ul este renumit pentru trailerele sale, ce reimaginează, din perspectiva unui alt gen cinematografic, prezentarea unor filme celebre. Printre acestea găsim There's Something About Mary, ce promite intensitatea unui thriller psihologic, dar şi The Martian, amintit drept „comedie muzicală”, ca o glumă pe marginea faptului că la Globurile de Aur din acest an pelicula a fost inclusă într-o categorie deloc potrivită, cea pentru musical sau comedie.

Exploreaza subiecte similare:

Jurassic Park, Jurassic World

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells