Un serial Real Steel, în dezvoltare

de Marina Florea în 14 Ian 2022
În filmul din 2011, Charlie (Hugh Jackman) era un fost boxer care intră în circuitul de meciuri trăind de pe o zi pe alta cu roboţi vechi şi adesea învinşi.

Filmul SF din 2011 Real Steel înfățișa roboți care boxează și pe Hugh Jackman, însă - cu toate că a avut rezultat bune la box office - nu a avut parte de sequel-uri. Cu toate acestea, un serial TV, adaptare după film, se află acum în fazele preliminare ale dezvoltării la Disney+, scrie empireonline.com.

Lumea fostului boxer Charlie Kenton (Jackman) care încearcă să reia legătura cu fiul pe care abia îl cunoaște, plus roboții care boxează, vor fi în centrul acțiunii serialului Disney.

Deocamdată nu este cooptat un scenarist, deci nu cunoaștem alte aspecte, sau alte elemente pe care serialul le-ar putea prelua din original, povestire scurtă Steel a lui Richard Matheson, sau din lungmetrajul cu Hugh Jackman.

În filmul din 2011, Charlie (Hugh Jackman) era un fost boxer care - după ce boxul cu pugilişti umani devine depăşit, şi este înlocuit cu cel, mult mai dur, cu roboţi - intră în circuitul de meciuri trăind de pe o zi pe alta cu roboţi vechi şi adesea învinşi. Problemele lui devin şi mai mari când trebuie să aibă grijă de fiul său Max (Dakota Goyo), un puşti foarte înfipt care va reuşi să-i dea viaţa peste cap. După câteva peripeţii în underground-ul luptelor ilegale, cei doi vor reuşi să iasă la suprafaţă cu ajutorul improbabil al unui robot de generaţie veche.

Exploreaza subiecte similare:

Real Steel

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
coco_mafya pe 16 ianuarie 2022 11:23
Super tare,sper să fie un serial bun✌
Phantom_sub pe 17 ianuarie 2022 08:41
O să ajungă şi Europa De Est să-l vadă. Asta e bine.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells