Un scriitor faimos își găsește muza în persoana unei femei-detectiv în Castle, la DIVA din 23 aprilie

de Cinemagia în 16 Apr 2018
Câte două episoade, de luni până vineri

Castle aduce la DIVA în această primăvară o combinație unică de dragoste și aventură, începând de luni, 23 aprilie, la ora 19:00, cu două episoade de luni până vineri.

Un scriitor de romane extrem de cunoscut, Richard Castle (Nathan Fillion, „Neveste disperate”), plictisit de succes, află că un ucigaș înscenează crime inspirate din romanele sale. Castle este interogat de către Detectivul Kate Beckett (Stana Katic) ce activează în cadrul NYPD, un detectiv inteligent și agresiv care ține ancheta sub atentă supraveghere. Chiar dacă inițial se ciocnesc, în scurt timp apar și altfel de scântei, conducându-i spre pericol și puțin romantism pe măsură ce Castle se oferă să o ajute la capturarea periculosului criminal.

Castle îiare în distribuție pe Nathan Fillion, în rolullui Richard Castle, StanaKatic în rolul Detectivului Kate Beckett, Tamala Jones în rolul lui Lanie Parish –medic legist, Jon Huertas în rolul Detectivului Javier Esposito, Seamus Deverca. Detectivul Kevin Ryan, Molly Quinn ca Alexis Castle și Susan Sullivan ca Martha Rodgers.

Producătoriiexecutivisunt Terence Paul Winter, Alexi Hawley, Rob Bowman, Rob HanningșiArmyan Bernstein. “Castle” este o producție marca ABC Studios.

Nu ratați premiera la DIVA a serialului Castle începând de luni, 23 aprilie, ora 19:00, cu două episoade de luni până vineri.  

Exploreaza subiecte similare:

Stana Katic, Castle

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells