Un nou început pentru Star Wars?

de Cristina Grigore în 11 Feb 2013
Lawrence Kasdan , unul dintre scenariştii viitoarelor filme Star Wars a vorbit despre noua abordare a francizei

Într-un interviu acordat LA Times, Lawrence Kasdan – cel care lucrat şi la Empire Strikes Back şi Return of the Jedi şi va colabora acum la unul dintre spin-off-urile anunţate săptămâna trecută de către cei de la Disney a dezvăluit care va fi noua abordare a francizei.

„Există lucruri care ar putea bucura publicul în această continuare a seriei şi pe care acesta şi le-a dorit; tocmai asta vrem să le oferim, dar, în acelaşi timp, vrem să aibă senzaţia că este totul nou”, a menţionat Kasdan.

Scenaristul nu a confirmat dacă primul dintre seria de spin-off-uri îl vor avea în centru pe Boba Fett sau tânărul Han Solo, însă a dezvăluit că a tocmai George Lucas a fost cel care l-a rugat să revină în universul Star Wars pentru continuări. „Cred că toată lumea este curioasă în ce direcţie se va îndrepta franciza. A beneficiat de diferite abordări pe parcursul a 30 de ani. Cu JJ [Abrams] la cârmă, vom avea parte de ceva cu totul deosebit”, a mai spus Kasdan.

Exploreaza subiecte similare:

Lawrence Kasdan, Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi, Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back, George Lucas, J.J. Abrams

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 11 februarie 2013 09:55
Mi se par total neinteresante atat ideea cu Boba Fett (care e un favorit doar al fanilor obsedati de Star Wars) cat si cea cu Han Solo tanar.
keops pe 11 februarie 2013 11:56
asa e.sper sa apara sith si jedi in film ca altfel nare nici un rost sa faca inca un star wars
Bayard pe 11 februarie 2013 16:43
Ok, poate un film cu Revan!!! Ideea asta sa faca iarasi prequeluri e jalnica. (bine si Revan tot un prequel ar fi... dar cu mii de ani inainte)
nicolas84 pe 11 februarie 2013 14:22
NU stiu de ce dar am impresia ca astia vor face praf ideea de Star Wars.
Acum eu unu imi dau seama clar de unde vin ideile astea insipide cu Fett si Solo...un singur cuvant: Disney. Chiar cred ca vor sa transforme franciza in unul din basmele lor nemuritoare care sa fim sinceri, sunt chiar ok pentru o anumita varsta insa fanii Star Wars nu sunt nicidecum NUMAI aia care au 11-16 ani. Sunt foaaaarte sceptic. Sper sa ma insel.

zeno.marin pe 11 februarie 2013 16:22
Eu unul sunt chiar indignat de cum a decazut aceasta serie... Pacat.
Bayard pe 11 februarie 2013 16:48
Nu pot sa faca mai rau decat George Lucas... ala a schimbat pana si filmele originale. Era clar ca era o serie prea iubita sa nu fie continuata... acum putem doar spera.
rizea.alex70 pe 11 februarie 2013 15:51
Inca o stire despre Star Wars....sper sa ne tina la curent Disney pana la final cu aceste filme...abia astept sa apara.
zeno.marin pe 11 februarie 2013 16:18
Draga nicolas84 - Nu te ingrijora, pentru ca deja e prea tarziu. Star Wars a fost deja distrus chiar de creatorul sau, mai exact cand George Lucas a muls cele trei picaturi suplimentare de lapte dintr-o vaca intre timp sfanta.... Daca primele trei sunt cu adevara CULT MOVIES si vor fi asa pentru generatii, restul vor fi niste productii de duzina, niste paraziti care vor sfarsi prin a distruge tot ce a insemnat acest film. Cum? Simplu: prin saturatie, personaje si actori fara personalitate, prin lipsa de idei.
cosmin742000 pe 11 februarie 2013 16:19
Clar vor face praf ideea de Star Wars , subscriu la ce a zis nicolas.In plus eu sunt sigur ca nu ma insel :))
zeno.marin pe 11 februarie 2013 16:58
G. Lucas trebuia sa se opreasca la seria originala, fara sa manelizeze legendara epopee cinematografica.... Au facut un fel de Sclava Isaura Spatiala, un Malamuher SF episodizat.
Bmave pe 11 februarie 2013 19:09
A fost facut un joc SWKOTR cu Darth Revan facut de cei de la bioware jocul (cu poveste) a fost super tare, de facut filme au de unde sa se inspire si cu alti eroi sa nu faca o continuare cu generatia decapitata de G. Lucas , fiind Disney imi este teama ca o sa iasa o tampenie gen Avengers cu poate tampite.
StevieGG08 pe 11 februarie 2013 22:20
Ati inceput sa judecati viitorul film desi nu e nici macar in productie. Bravos!
Vorador pe 11 februarie 2013 22:48
Nu va mai tot luati de George Lucas,daca nu ar fi fost el nu ar mai fi existat Star Wars.Tot datorita lui exista si THX, adica tehnologia care se foloseste si astazi la filme,asa zisele ecrane verzi,daca nu ma credeti cautati pe google.
MikkaelWolfganger pe 11 februarie 2013 22:53
Mai pana la urma el a facut-o(franciza), el sa o omoare...
cosmin742000 pe 12 februarie 2013 01:40
:))
Dan1967 pe 2 martie 2013 18:15
Presupuneri, presupuneri... Haideti sa vedem ce o sa iasa. Orice franciza de o asemenea longevitate este inevitabil sa nu aibe si flaws. Dar, Lucas e acolo iar Disney nu are cum sa scoata ceva "subtire". Teoretic. Star Wars a fost un fenomen de tip "cult" si poate redeveni. Eu astept cu mare entuziasm noua serie. Am 45 de ani, iat primul film din seria l-am vazut la inceputul anilor '80. Sunt si am fost extrem de impresionat. Nici episioadele aparute dupa '90 nu m-au dezamagit. Le-am simtit ca fiind coerente si bine structurate, iar efectele viziuale - ca intotdeuna la Lucas - excelente. Vom vedea ce va fi. Oricum, din punctul de vedere al marketing-ului lucrurile sunt deja castigate de Disney. Se discuta enorm pe blog-uri iar orizontul de asteptare este fenomenal, cu peste 2 ani inainte ca filmele sa apara...! Sa speram ca totul va fi OK! :)
alex_il_fenomeno pe 9 martie 2013 09:52
Mi-e frica sa nu distruga de tot farmecul acestei francize in detrimentul comercialului care domina la Hollywood...
misterx2002 pe 15 martie 2014 05:06
o sa iasa ceva speram...daca George Lucas o sa intervina sant convins ca nu o sa iasa ceva rau

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells