Ultimul film The Hobbit a fost redenumit

de Cristina Grigore în 25 Apr 2014
Pelicula nu se mai numeşte The Hobbit: There and Back Again. Află explicaţia lui Peter Jackson

Anticipatul film din seria The Hobbit a fost până de curând numit There and Back Again. Filmul a primit însă acum un titlu ceva mai răsunător: The Hobbit: Battle of the Five Armies, a confirmat Peter Jackson pe pagina sa de Facebook, unde  şi-a motivat şi alegerea.

,,There and Back Again părea că este un nume potrivit pentru un al doilea film al seriei [dacă s-ar fi făcut doar două], un film ce descria aventura de recucerire a Ereborului, iar venirea şi plecarea lui Bilbo au fost ambele incluse în cel de-al doilea film”, a spus Jackson. ,,Dar cu trei filme, acest nume a părut deodată prost ales – de fapt, Bilbo ajunsese deja ‚acolo’ în The Desolation of Smaug”, a continuat cineastul. Decizia de modificare a titlului a fost acceptată şi de mai marii studioului, după ce o primă versiune a montajului a putut fi vizionată.

,,Aşa cum a intenţionat şi autorul [J.R.R. Tolkien], There and Back Again cuprinde întreaga aventură a lui Bilbo, aşa că să nu vă surprindă dacă veţi vedea acest titlu pe un viitor set cu toate trei filmele”, a mai adăugat Jackson.

Lansarea în România a lui The Hobbit: Battle of the Five Armies va avea loc pe 19 decembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Peter Jackson, J.R.R. Tolkien, The Hobbit: The Battle of the Five Armies, The Hobbit: The Desolation of Smaug

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 25 aprilie 2014 11:34
Explicatia suna rezonabil, dar nu asta e motivul pentru care l-au schimbat. Pur si simplu au crezut ca titlul asta mai agresiv o sa atraga mai multi oameni in cinematografe. Titlul nou mi se pare slabut.
legolas05 pe 25 aprilie 2014 12:49
Mai mult imi place noul titlu...suna mai bine..oricuml-au modificat si pentru marketing
DeadScaper pe 25 aprilie 2014 14:28
Oribil!!!Cum sa schimbi numele original al cartii:( banii schimba tot se pare ca oamenii vor mai multi bani.Slab nume
Slightly pe 25 aprilie 2014 16:21
Oameni cu creierele cat nuca. Dupa ei, intai a aparut Oul si dupa aia Gaina. In loc sa faca filmele 123 ei le fac 321 . Cretini fara minte. Si mai cretini sunt cei care se uita la asemenea ineptii.
brains pe 25 aprilie 2014 21:26
Cititi macar cartea, inainte sa va dati cu parerea despre denumirea filmului!
zeno.marin pe 26 aprilie 2014 16:27
Cred ca cel mai potrivit titlu, cel mai inventiv, sugestiv, creativ, rasunator si plin de imaginatie ar fi fost "The Hobbit 3". Nu?... Alta idee mai buna nu am.
alex_il_fenomeno pe 7 decembrie 2014 23:50
Se vorbeste la fel de mult de Hobbit.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells