Ultimul film al lui Shia LaBeouf a vândut un singur bilet la premiera din Marea Britanie

de Cristina Grigore în 6 Apr 2017
Este, probabil, filmul cu cel mai prost debut in istorie

La premiera lui Nymphomaniac: Vol. I, de la Festivalul de Film de la Berlin din 2014, Shia LaBeouf apărea cu o pungă de hârtie trasă peste cap, pe care scria „Nu mai sunt faimos”. După „succesul” avut în Marea Britanie de ultimul film în care fostul star al lui Transformers a apărut, s-ar spune că dorinţa i s-a împlinit.

Debutul lui Man Down a obţinut doar şapte lire la premieră (aproximativ 27 de dolari), echivalentul unui singur bilet (e vorba de intervalul 31 martie – 2 aprilie). Informaţia a fost publicată de site-ul ComScore.

Încă două bilete au fost vândute după această perioadă, iar filmul va fi scos din programul cinematografului în care a rulat înainte de 7 aprilie. Nici în Statele Unite pelicula nu a obţinut încasări notabile – în scurta vreme în care a rulat (decembrie 2016), a strâns doar 455 de mii de dolari.

Performanţa starului pare a se încadra mai mult la categoria experimentelor sale artistice din ultimi ani, care i-au adus o reputaţie de „copil rebel al Hollywood-ului”. „Bietul Shia”, a spus, într-un interviu acordat Variety.com, Paul Dergarabedian, analist principal la ComScore. „Acest rezultat de box office ar trebui, cred, să fie inclus în Cartea Recordurilor”. Unul dintre motivele care au dus, în UK, la nefericita situaţie a fost faptul că pelicula s-a lansat simultan în reţeaua VOD (Video on Demand).

Acţiunea din Man Down are loc în Statele Unite, într-un viitor post-apocaliptic. LaBeouf joacă rolul unui fost soldat. Reîntors acasă, acesta constată că fiul şi soţia, care au avut condiţii de viaţă nu cu mult mai bune faţă de cele suportate de el în război, au dispărut fără urmă.

Porneşte în căutarea lor, în compania celui mai bun prieten şi întâlneşte, curând, un bărbat ce se află în posesia unor informaţii vitale legate de soarta familiei sale. În film mai joacă Gary Oldman, Jai Courtney şi Kate Mara. 

Exploreaza subiecte similare:

Shia LaBeouf, Nymphomaniac: Volume 1, Transformers, Man Down, Gary Oldman, Jai Courtney

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dimz pe 6 aprilie 2017 17:28
"JUST DO IT" :)))
Nightbreaker pe 11 aprilie 2017 14:01
"HE WILL NOT DIVIDE US" =))
boghiu_andrei pe 14 aprilie 2017 00:21
A fost unul dintre preferatii mei,si inca este, dar alcoolul si alte probleme il distrug din pacate.Dar doar el poate rezolva asta:)
xerses pe 16 aprilie 2017 11:13
Ce sa spun? Nu am vazut filmul dar nici nu m-a atras subiectul sa arunc o privire din curiozitate...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells