Ultimele zile ale lui Michael Jackson vor fi ecranizate

de Cristina Grigore în 16 Ian 2017
Interpretul producţiei va fi una dintre cele mai bune sosii ale artistului, Navi

Un fim pentru televiziune despre perioada finală a vieţii lui Michael Jackson se află în pregătire, scrie Deadline.com, sub egida companiei Lifetime Pelicula, al cărei nume provizoriu, este Michael Jackson: Searching for Neverland, are la bază volumul Remember the Time: Protecting Michael Jackson in the Final Days şi va rememora evenimentele prin ochii bodyguarzilor săi.

Protagonist va fi una dintre cele mai apreciate sosii din industrie a cântăreţului, cunoscut drept Navi. Debutul său în rolul pop-star-ului va ajunge pe platourile de filmare în februarie. Din producţia desfăşurată în Los Angeles va face parte actorul Chad L. Coleman (The Walking Dead), care va interpreta rolul unei gărzi de corp a starului, Bill Whitfield.

Pelicula urmează altor ecranizări ale unor biografii neoficiale – Lifetime a realizat filme despre Whitney Houston, Aaliyah şi Elizabeth Taylor. S-a făcut şi un film despre viaţa lui Britney Spears, ce va intra în grila postului de luna viitoare.

Exploreaza subiecte similare:

michael jackson, Chad L. Coleman, The Walking Dead, Whitney Houston, Aaliyah, Elizabeth Taylor, Britney Spears

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells