Transformare spectaculoasă pentru Thor: supereroul devine femeie în benzile desenate Marvel

de Cristina Grigore în 16 Iul 2014
,,Nu este vorba despre Ea-Thor. Nici despre Lady Thor. Nici despre Thorita. Este tot Thor”, a subliniat Jason Aaron, creatorul noilor aventuri ale supereroului

Zeul nordic Thor va trece printr-o schimbare majoră, anunță Marvel Comics, în care pletele blonde ale acestuia, dar și extraordinarele sale abilități de supereou, costumul, dar și reprezentativul său ciocan Mjolnir. vor fi atașate unei figuri feminine.

Potrivit comunicatului de presă emis de către editura Marvel, decizia a fost motivată de dorința de a atrage către benzile desenate mai multe reprezentante ale sexului frumos. O imagine concept a ,,noului Thor” a acompaniat declarația editurii, care și-a numit hotărârea drept ,,una dintre cele mai șocante și atractive schimbări ce a zdruncinat vreodată ,marele copac’ al lui Captain America, Iron Man și Thor”.

Primele aventuri ale lui Thor au apărut prima dată în benzile desenate ale anului 1962 și au făcut obiectul a două producții cinematografice, în care rolul supereroului a fost jucat de către Chris Hemsworth.

,,Nu este vorba despre Ea-Thor. Nici despre Lady Thor. Nici despre Thorita. Este tot Thor”, a ținut să menționeze Jason Aaron, cel a care a imaginat noile benzi desenate, ce vor apărea pe piață din luna octombrie a acestui an.

Exploreaza subiecte similare:

Chris Hemsworth, Thor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
coco_mafya pe 16 iulie 2014 10:23
Foarte naspa,putine filme cu femei in rol principal au fost bune,isi pun singuri sare pe rana ratatii,nu cred ca va prinde ideea in sine,nici nu stiu despre vre-o animatie ssu ceva de genul cu Ea-Thor desi ei zic ca nu din maoment ce va fi o femeie.
CPU pe 16 iulie 2014 14:48
pt ca Cinemagia a uitat sa mentioneze declaratia lui Will Moss: "The inscription on Thor`s hammer reads 'Whosoeveer hold this hammer, if HE be a worthy, shall possess the power of Thor.' Well is time to update that". acum parca prinde sens
Bayard pe 16 iulie 2014 11:49
Cum adica e tot Thor? ca nu e un titlu, este un nume. Dar este interesant cum o sa-si piarda el ciocanul si sora asta a lui o sa ajunga sa-l merite.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells