Fifty Shades of Grey are cel mai vizionat trailer al anului

de Cristina Grigore în 30 Iul 2014
Filmul a obținut cu 5 milioane de vizionări mai mult decât recordmanul anterior, trailerul lui Teenage Mutant Ninja Turtles

Adaptarea romanului 50 Shades of Grey este unul din filmele cele mai așteptate ale anului viitor, iar subiectul fierbinte a pus pe jar mulți dintre fanii cărții, dornici să afle cum va fi transpunerea acestuia pe marele ecran. Dovadă numărul mare de vizionări atins de trailerul filmului, la numai o săptămână de la încărcarea sa pe YouTube: 36 de milioane.

Potrivit TheHollywoodReporter.com, teaser trailerul, în care vedem secvențe din întâlnirea și evoluția relației dintre cei doi protagoniști, interpretaţi de Jamie Dornan și Dakota Johnson, a devenit cel mai vizionat video de promovare al anului.

Recordul anterior i-a aparținut trailerului pentru Teenage Mutant Ninja Turtles, ce a numărat 31 de milioane de vizionări.

Din distribuția lui 50 Shades of Grey, în regia lui Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy), mai fac parte Rita Ora, Marcia Gay Harden, Max Martini, Eloise Mumford și Jennifer Ehle. Lansarea filmului va ave loc pe 14 februarie 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Fifty Shades of Grey, Jamie Dornan, Dakota Johnson, Teenage Mutant Ninja Turtles, Sam Taylor-Johnson

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AlineziaBumfi pe 30 iulie 2014 09:46
De fapt, trailerul are 17 milioane de vizualizari pe YouTube, puteti verifica.....
Bayard pe 30 iulie 2014 09:49
Da, dar cine a zis ca ei monitorizeaza doar youtube?? ca sa nu mai zic ca poate contopesc sursele diferite aflate doar pe youtube, rar exista exclusivitati, publica mai multi simultan acelasi lucru.
AlineziaBumfi pe 30 iulie 2014 09:58
Majoritatea trailerelor pentru acest film care au depasit cateva milioane de vizualizari sunt fan-made. Asa ca ar fi chiar dezamagitor sa le fi numarat si pe alea.
had3s pe 30 iulie 2014 11:56
un film pt toate frigidele care nu vor sa recunoasca ca se uita si le plac filmele porno. un subiect dus la extrem. cred ca salile de cinema vor fi pline de femei frustrate care-n viata reala nu-si pun fanteziile in practica
Arlequinade pe 30 iulie 2014 16:37
Si cand te gandesti ca majoritatea au apasat pe "play" din acelasi instinct care te impinge sa te uiti la un accident de masina...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells