Trailer Unbroken

de Ştefan Dobroiu în 18 Oct 2014
Angelina Jolie, şanse la Oscar cu acest film aşteptat în ianuarie

Angelina Jolie nu a uimit pe nimeni cu primul ei film, In the Land of Blood and Honey, dar Unbroken are toate şansele să o catapulteze în grupul select al actorilor deveniţi regizori de succes. Iată mai jos un trailer subtitrat al filmului aşteptat în România pe 23 ianuarie, adică la o săptămână de la anunţarea nominalizărilor la Oscar 2015. Scenariul filmului este scris de apreciaţii fraţi Joel şi Ethan Coen.

Unbroken spune povestea lui Louis Zamperini (Jack O'Connell), maratonist olimpic şi aviator în Al Doilea Război Mondial, care a supravieţuit fără mâncare sau apă şi a făcut faţă unor nenumărate pericole vreme de 47 de zile după prăbuşirea avionului său în Oceanul Pacific. Ajuns pe uscat, pe una dintre insulele japoneze, soldatul american a fost capturat şi încarcerat ca prizonier de război. A fost supus torturilor japonezilor vreme de doi ani.

Louis Zamperini, eroul din Al Doilea Război Mondial, pe ale cărui experienţe se bazează filmul Angelinei Jolie, la începutul lunii iulie, la 97 de ani.

Cum ţi se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

Angelina Jolie, Jack O'Connell, Unbroken

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radu3455 pe 19 octombrie 2014 12:20
obligatoriu de vazut va fi genial intind sa cred
andreea_calai pe 19 octombrie 2014 20:34
Salutari tuturor!
Va rog din suflet sa intindeti o mana de ajutor pentru ca aceasta petitie sa fie raspandita!

Intrati pe pagina evenimentului, dati JOIN/PARTICIPA, apoi invitati-va si prietenii de la butonul de "Invite" de pe pagina.
Cititi petitia, si daca doriti, o semnati. Aveti link-ul pt semnarea petitiei pe pagina evenimentului.
NU SUNTETI OBLIGATI sa semnati, DAR VA ROG macar sa va invitati prietenii. Poate unii dintre voi nu sunteti de acord cu ea sau nu vreti sa semnati, insa ganditi-va ca poate aveti rude, prieteni, cunostinte, care se regasesc in situatia respectiva, si pe care i-ar ajuta semnarea acestei petitii. Multumesc mult tuturor, sanatate si toate cele bune!

https://www.facebook.com/events/869736546394493/?ref_dashboard_filter=upcoming

Bayard pe 20 octombrie 2014 10:26
Mda, vad ca Angelina Jolie o tine cu filmele biografice.... eu nu am incredere mare in filmul asta, mai ales ca acopera zeci de ani din viata omului.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells