Trailer nostalgic pentru Harry Potter: Return to Hogwarts

de Marina Florea în 22 Dec 2021
Odată cu aniversarea a 20 de ani, iată primul trailer în care apar Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint

Warner Bros. a dat publicității primul trailer pentru Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, și este într-adevăr la fel de magic precum sperau fanii să fie, scrie cbr.com.

Mult-așteptata reîntâlnire îi readuce laolaltă pe Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson și pe îndrăgiții lor colegi de platou din opt filme Harry Potter care se întorc să sărbătorească două decenii a îndrăgitei serii: e vorba de Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton și alții.

Lansarea a fost anunțată luna trecută și, de atunci încoace, a mai fost publicată numai o imagine, în care se reapăreau Radcliffe, Watson și Grint.

Trailerul prezintă mai multe locuri cunoscute fanilor serialului: Diagon Alley, Platforma 9 ¾ și, desigur, școala Hogwarts. Warner Bros. anunța că „va prezenta un minunat making-of cu interviuri în profunzime și cu discuții între actori, invitând fanii într-o călătorie magică la persoana întâi într-una dintre cele mai îndrăgite serii de filme din lume...”

De la premiera lui Harry Potter și Talismanele Morții: Partea 2 în 2011, seria de filme a avut o popularitate continuă, ajutată și de spinoff-ul Fantastic Beasts.

Bucurându-se de interesul publicului, acum vorbim și de interesul studiourilor. Ann Sarnoff, CEO Warner Bros, relata de curând: „Ne-ar plăcea să dezvoltăm un serial original Harry Potter, și am ținut legătura permanent cu J.K. Rowling și cu echipa ei. Va fi totul bine. Orice vom face vom fi fideli regulii, și de asemenea spiritului Lumii Vrăjitoriei și a personalității lui Harry.”

Dincolo de orice continuare a lui Harry Potter, fanii seriei de filme așteaptă și noul joc video, Hogwarts Legacy, în care jucătorii pot să își creeze propriul vrăjitor sau propria vrăjitoare și să pornească la drum într-o nouă aventură în care să salveze școala și lumea vrăjitoriei. Hogwarts Legacy este plasat la finalul secolului XIX, cu un secol înainte de evenimentele din cărțile Harry Potter, și are o garnitură de personaje complet noi.

Alături de distribuția filmelor Harry Potter, Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts surprinde și întoarcerea producătorului David Heyman și a regizorilor Chris Columbus, Alfonso Cuarón, Mike Newell și David Yates. Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts va avea premiera pe HBO Max pe 1 ianuarie 2022.

Exploreaza subiecte similare:

Rupert Grint, Emma Watson, Daniel Radcliffe

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 29 decembrie 2021 02:35
Filmul deja multor generatii (sau filmele Pro de Craciun) pentru cei din generatia 90 incoace

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells