Trailer final X-Men: Days of Future Past

de Ştefan Dobroiu în 16 Apr 2014
Războiul împotriva mutanţilor începe din 23 mai

Bryan Singer revine la cârma mutanţilor şi ne arată de ce sunt în stare purtătorii genei X în trailerul final al premierei lunii mai X-Men: Days of Future Past/X-Men: Viitorul este trecut. Poţi vedea mai jos despre ce este vorba în noul blockbuster, noi îţi spunem doar că filmul aduce în acelaşi timp pe ecran versiuni tinere şi vârstnice ale lui Charles Xavier şi Magneto, în interpretarea lui James McAvoy şi Patrick Stewart şi Michael Fassbender şi Ian McKellan. Jennifer Lawrence revine în rolul schimbătoarei Mystique, exact când zvonurile sugerează că s-ar pregăti un film de sine stătător cu supereroina albastră.

Cum ţi se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

Bryan Singer, X-Men: Days of Future Past, Jennifer Lawrence

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 16 aprilie 2014 11:51
Trailerul asta nu mi-a mai placut. Primele clipuri si tot ce citisem pana acum anunta un film exceptional (din punctul meu de vedere). Din trailerul asta insa imi pare ca e doar un film cu multa actiune si nimic mai mult :(
AndreBlack pe 16 aprilie 2014 14:11
De-abia astept sa-l vad . Cred ca o sa fie cel mai bun X-Men de pana acum
MikkaelWolfganger pe 16 aprilie 2014 14:49
Mie imi pare mult mai reusit ca miorlaiala initiala...daca nu as fi dat de fata lui Lawrence prin trailer cred ca as fi fost si mai multumit.
darayawaus pe 16 aprilie 2014 19:26
Traileru' nu mi se pare nici bun, nici rau. Dar nu ma pot abtine sa nu-ntreb: De ce-ati pus cozonacul ala albastru in fata? Ok, se spune ca fata plinuta din Jocurile Foamei (!?) e o actrita buna, dar nu emana senzualitatea Rebeccai Romijn.
cristi23 pe 16 aprilie 2014 21:20
eu abia astept sa vad filmul.......trailerele pot fi inselatoare.....ele pot arata bine dar filmul sa fie slab........eu sper ca filmul sa fie excelent......sau macar la fel de bun ca x-men first class.......acela a fost o surpriza placuta.....
KingViking pe 17 aprilie 2014 01:05
pff nici nu mai am rabdare, abia astept sa il vad:D imi placea mai mult vechiul Beast (Kelsey Grammer)....totusi sunt sceptic cand vine vorba de quicksilver, nu e actor rau Aaron asta dar nici nu e quicksilver....asa cum am emotii si pentru scarlet witch in avengers.....oricum, abia astept filmul! :)
GheremeZ pe 17 aprilie 2014 01:47
Ce mama masii, Mystyque nu moare injunghiata de Wolverine in unul din filmele trecute x-man, asta stiu sigur ca l-am vazut odata pe pc, plus de n ori la tv? Ori acest film nu are nici o legatura cu celelalte parti si este facut doar pentru bani?
catajedi pe 17 aprilie 2014 11:58
Mistique nu moare in primul film. Arata clar la final ca se transforma intr-un paznic de la Statuia Libertatii si este dusa la spital de catre medicii de ambulanta, apoi apare la televizor ca si senatorul Kelly, iar Wolverine si Storm isi dau seama imediat ca este Mistique. Ar trebui sa revezi filmul. Zici ca l-ai vazut de n ori dar nu ai retinut asta.
alex_il_fenomeno pe 10 octombrie 2014 01:53
Va fi interesant de urmarit pana unde se va ajunge cu X-Men.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells