Totul despre cei trei „masculi feroce” din comedia sexy românească #selfie69

de Cinemagia în 15 Sep 2016
Magi (Vlad Logigan), Brain (Alex Călin) și Mihai (Sali Levent) pot fi văzuți pe marile ecrane de vineri

Vlad Logigan, Sali Levent și Alex Călin - protagoniștii din #selfie69, comedie cu premiera pe 16 septembrie - își iau o mare porție de „hard-core moldoviniesc” de la mafioții din Chișinău conduși de Maia Morgenstern.

Cei trei „masculi feroce”: Magi, Brain și Mihai

Cum se spune pe moldovenește: ”Cine iubește, plătește?”. Magi (Vlad Logigan), Brain (Alex Călin) și Mihai (Sali Levent) habar nu aveau de acest lucru înainte de începerea filmărilor la #selfie69, regizat de Cristina Iacob. Cu o lună înainte de lansarea comediei românești, cele trei personaje pot spune că au aflat deja de mult... Și asta cu vârf și îndesat... Atât cum se scrie, cât și cum se pronunță acest adevărat slogan neoficial al filmului: „Șini iubiești, plătiești”! Iar interpreții celor trei protagoniști – Vlad Logigan, Alex Călin și Sali Levent - n-au aflat-o de la oricine, ci de la temuta „Femeia Bilă”, cea mai tare mafioată-matroană „di pisti Prut”, interpretată de legendara Maia Morgenstern!

Astfel, cei trei „masculi feroce”, Magi, Brain și Mihai vor ajunge în vizorul acestei periculoase rețele de traficanți de carne vie și vor simți pe propria piele ce înseamnă ca Maia să-și ia foarte în serios rolul…

Magi. Vlad Logigan

Descrierea personajului

Magi este magicianul grupului. Haios și răsfățat. Îi place să fie mereu în centrul atenției. Își câștigă existența vânzând parfumuri. Pentru că nu-l face să pară prea masculin, îi ascunde acest lucru lui Roxi și o minte că face trucuri la grădiniță. Asta îi cam încurcă relația și viața. Ar face orice pentru Roxi, mai puțin să șteargă apa de pe jos la baie și să schimbe litiera pisicii. Prietenii lui se bazează pe el în orice fac, pentru că Magi nu zice niciodată nu. E sarcastic și își dorește să o ducă pe Roxi într-o călătorie în jurul lumii. Când vine vorba de infracțiuni, Magi este primul care știe cum să fugă.

Vlad Logigan despre #selfie69

„Dacă eşti un puritan extremist vei fi contrariat de filmul nostru. Pentru că vei vedea femei goale, oameni care fumează iarbă sau băieţi care fură prostituate de la bordel, urmăriri cu maşina, recompense, furt de opere de artă... Dar asta este doar pentru oamenii închistaţi. Filmul urmăreşte în principiu trei teme: dragoste, prietenie şi sex. De obicei, astea se mai amestecă. Nu am căutat să epatăm nici cu nuditatea şi nici cu înjurăturile. Eu şi Olimpia formăm un cuplu şi în această a doua parte a filmului, #Selfie69. Nu veţi vedea scene de sex cu noi. Deoarece suntem cu partea mai romantică, cu iubirea, cu despărţirile. Nu vă gândiţi însă într-un sens siropos”.

Vlad Logigan. Filmografie

#Selfie69 (2016), regia Cristina Iacob
Live (2015), regia Vlad Paunescu
#Selfie (2014), regia Cristina Iacob
12 (2014), regia Nicolae C. Tănase, short film
Efectul Genovese (2013), regia Jon Gostin
Nuntă în Basarabia (2009), regia Nap Toader

Vlad are leading roles și joacă de asemenea în numeroase piese de teatru, și în scurtmetraje UNATC. Este asistent doctorand la catedra de Arta actorului a UNATC, din anul 2008.

Brain. Alex Călin

Brain este creierul grupului, după cum sugerează porecla. Face totul foarte calculat, ordonat, corect și sincer, deci plictisitor. Este enervat de ideile proaste ale lui Mihai, care le piperează existența. Brain are un sistem pentru orice, inclusiv pentru dragoste. O iubește pe Ana, dar simte că relația trebuie să se dezvolte până ajung Acolo. Preocupat mai mult cu studiile și pasiunea lui de a face racheta, nu își dă seama exact de ce se întâmplă pe lângă el. Se trezește într-o situație limită și face tot posibilul să ascundă adevărul de Ana și să readucă ordinea în grupul lui de prieteni.

Alex Călin despre Brain

„Bogdan (Brain) s-a născut într-un mic oraș de provincie din România și a considerat că singura soluție de a nu se „îngropa”, asemeni părinților lui, în orașul natal este să învețe bine și să nu uite niciodată că visul său este acela de a ajunge pe lună. În drumul său spre acest țel și din dorința de a se descurca pe propriile puteri a fost nevoit, de-a lungul timpului, să facă tot felul de compromisuri, mai mult sau mai puțin legale. Influențat de singurii săi doi prieteni din copilărie, Mihai și George, Brain ajunge să-și folosească cunoștințele informatice și tehnice și pentru altceva decât construirea rachetei sale. Însă tot datorită lor ajunge să o cunoască pe Ana, o fată cu care împărtășește aceleași pasiuni și de care se îndragostește. Doar că, de multe ori, viața nu poate fi calculată și anticipată la fiecare pas, așa cum și-ar dori el, astfel că la un moment dat este pus în situația de a-și adapta felul în care privește viața, prietenii, cariera și dragostea.”    

Alex Călin. Filmografie.

Cap și pajură (2017), regia Nicolae ConstantinTănase
Escape (2016), regia Millo Simulov
#Selfie69 (2016), regia Cristina Iacob
#Selfie (2014), regia Cristina Iacob
Ce asculți? (2012), regia Gabriela Lupu
Dance-off (2011), regia Ana Florea
Five ways to leave your lover (2010), regia Lukas Hoffman, scurtmetraj

Mihai. Levent Sali

Mihai este golanul grupului. Cocalar, țigan vesel, cu tupeu, care se bagă în tot felul de afaceri, din care intră în belele. Ca un prieten adevărat, își bagă și prietenii cu el în încurcătură. Pe Mihai îl interesează distracția și afacerea care de multe ori merg mână în mână, pentru că pe el îl distrează furatul și infracțiunile. Banul simplu e cel mai bun, acesta este motto-ul lui în viață. După ce se îndrăgostește de o prostituată, Mihai își arată latura sensibilă și cavalerismul de care nimeni nu îl bănuia. Își bagă prietenii în belele, dar tot el are ideea care să îi scoată și chiar să le rămână câte ceva pe lângă.

Levent Sali despre Mihai

„Mihai este un idiot câteodată, dar într-un sens plăcut… Sarcastic, mare miștocar. Este sufletist, chiar dacă nu arată. Un golan, unul dintre cei mai mari! Și, mai ales, iubește fetele. Pe toate. Bineînțeles că are o foarte bună impresie despre el! Ce îmi place foarte mult la el este faptul că își ține prietenii aproape. Pot spune că Mihai seamănă putin cu mine. De fapt, l -am construit după mine”.

Levent Sali. Filmografie

#Selfie69 (2016), regia Cristina Iacob
#Selfie (2014), regia Cristina Iacob
Pariu cu viața (2011 - 2014), regia Iura Luncașu, serial TV, 4 sezoane
O nouă viață (2014), regia Iura Luncașu, serial tv, Acasă TV
Lecții de viață (2015 - 2016), regia Iura Luncașu, serial tv, PRO TV
Levent a făcut parte din trupa LaLaBand.

Exploreaza subiecte similare:

#Selfie 69, Vlad Logigan, Alex Calin, Levent Sali

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells