Tom Cruise revine în Jack Reacher 2

de Cristina Grigore în 11 Dec 2013
Primul film din serie a obținut 218 milioane de dolari internațional la un buget de 60 de milioane

Studiourile Paramount Pictures se pregătesc să înceapă lucrul la o continuare a thriller-ului de succes lansat în 2012, Jack Reacher, în care fostul Ethan Hunt (Mission: Impossible) apare într-un rol de acțiune similar, lipsit însă de gadgedt-urile diverse din populara franciză. Tom Cruise revine așadar în Jack Reacher 2, cum notează și Deadline, peliculă ce a obținut 218 milioane de dolari internațional, la un buget de 60 de milioane.

Ce se întâmplă în sequel? Având la bază un nou roman al seriei imaginat de Lee Child (și intitulat Never Go Back), acțiunea îl prezintă pe Reacher în drum spre vechea sa bază militară din Virginia, pentru a lua cina cu o femeie numită recent comandatul bazei. Însă, când ajunge acolo, este acuzat de acte de violență asupra unui coleg și de viol. Cum nu-și amintește de niciuna dintre aceste „scăpări”, protagonistul este hotărât să facă totul pentru a ieși basma curată și a scoate adevărul la lumină.

Cei de la Paramount sunt acum în căutarea scenariștilor pentru adaptarea poveștii. Potrivit Deadline.com, studiourile vor încerca să lanseze filmul înainte de apariția celei de-a cincea părți a lui Mission: Impossible.

Exploreaza subiecte similare:

Jack Reacher, Tom Cruise, Mission: Impossible 5, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 22 ianuarie 2014 17:17
In prima parte a facut o figura frumoasa, poate o repeta si in aceasta :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells