Tom Cruise i-a spus Regelui Charles că „puteți fi oricând partenerul meu de zbor” la concertul dat în cinstea Încoronării

de Gloria Sauciuc în 10 Mai 2023
La 22 de ani Maiestatea Sa a primit brevetul de pilotaj în cadrul RAF (Royal Airforce)

Tom Cruise l-a invitat pe Regele Charles al III-lea să fie partenerul lui de zbor în cadrul unui concert dat în onoarea noului monarh la Castelul Windsor, scrie Variety.

Într-un fragment preînregistrat intitulat „Știați că?” proiectat cu puțin timp înainte ca Lionel Richie să urce pe scenă la concertul de la castelul Windsor, actorul Pierce Brosnan, care l-a juct pe James Bond, a anunțat că Regele a fost „Prințul de Wales care a deținut titlul cel mai lung timp – anume 64 de ani” (Prinț de Wales a fost titlul lui Charles de până acum, titlul fiind acum acordat fiului său cel mare, Prințul William).

„În această perioadă Regele și-a cultivat toate calitățile de om de acțiune”, a continuat Brosnan. „La 22 de ani Maiestatea Sa a primit brevetul de pilotaj în cadrul RAF (Royal Airforce)”.

Apoi Bear Grylls a adăugat: „Este și aviator naval și pilot de elicopter în armata aerului.”

Tom Cruise a continuat pe aceeași linie declarând: „De la pilot la pilot, Maiestate, puteți fi oricând partenerul meu de zbor.”

Cruise nu participă prima oară la un eveniment regal, fiind invitat la înmormântarea primei soții a lui Charles, Diana, Prințesă de Wales, în 1997, la care a participat cu soția sa de atunci, Nicole Kidman (actorul s-a declarat „prieten apropiat” al prințesei defuncte după ce a întâlnit-o în 1992). Anul trecut William și Catherine, actuali Prinț și Prințesă de Wales, au participat la premiera de la Londra a filmului Top Gun: Maverick , unde Cruise a reușit o mica încălcare a protocolului regal.

Concertul de încoronare ținut duminică, a cărui gazdă a fost Hugh Bonneville, a avut 20.000 de invitați la Castelul Windsor care au sărbătorit încoronarea, ce a avut loc pe 6 mai (sâmbătă). Dintre cei care au urcat pe scenă au făcut parte, pe lângă familia regală, și actori precum Hugh Jackman și Ncuti Gatwa (Doctor Who).

Exploreaza subiecte similare:

Tom Cruise, Pierce Brosnan, Bear Grylls, Top Gun: Maverick, Hugh Jackman, Ncuti Gatwa

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells