Toată experiența în filmele de acțiune nu l-a pregătit pe Keanu Reeves pentru scena de început din John Wick 4

de Marina Florea în 29 Nov 2021
Keanu Reeves a trebuit să dobândească noi abilități pentru prima scenă din John Wick 4

Cine spune că nu poți învăța un câine bătrân trucuri noi? Keanu Reeves este celebru pentru seriile de acțiune și își face singur o mare parte dintre cascadorii. După 25 de ani de roluri de acțiune, veți crede că a învățat tot ceea ce e de învățat, însă nu este tocmai exact, scrie cinemablend.com. Starul seriei The Matrix a trebuit să învețe ceva cu totul nou pentru John Wick 4.

Într-un interviu cu Esquire, Keanu Reeves a dezvăluit că va apărea în postura de călăreț, iar personajul său va apărea călare în deșert, lucru pentru care se pregătește antrenându-se la echitație. Iată ce spune actorul: „Există o secvență în John Wick 4, secvența de început. John Wick este înapoi în deșert, călare pe cal. Sper că voi fi în stare să merg pe cal la galop”.

Aparent, toată experiența în filmele de acțiune nu l-a pregătit pe Keanu Reeves pentru călărie la viteza asta, pentru că, în același interviu, a spus că a trebuit să se pregătească pentru scenă mult timp. Rămâne de văzut dacă a reușit Keanu Reeves să învețe călărie la viteza necesară pentru John Wick 4, dar informația ne dă de gândit că vor fi scene gen Indiana Jones călare pe cal, în care ar folosi numeroasele tehnici de luptă.

Filmările la John Wick 4 ar fi gata, iar producția la John Wick 5 va începe nu peste mult timp, mai scrie Cinemablend. Fanii lui Keanu Reeves nu vor avea mult de așteptat până să îl vadă înapoi în acțiune, atunci când se va întoarce în Matrice cu The Matrix Resurrections, care ajunge în săli și pe HBO Max în abia câteva săptâmâni, mai exact pe 24 decembrie.

Exploreaza subiecte similare:

Keanu Reeves, John Wick: Chapter 3 - Parabellum

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells