Timp liber: Târgul de Sfântul Andrei, concerte aniversare, spectacol Masculin/Feminin

de Gloria Sauciuc în 29 Nov 2013
De vineri, 29 noiembrie, până duminică inclusiv, iată câteva moduri în care ne putem petrece timpul liber

De vineri, 29 noiembrie, până duminică inclusiv se ţine Târgul de Sfântul Andrei, la Muzeul Ţăranului Român. Meșteșugari pricepuți și artizani din toată țara vin cu obiecte frumos lucrate. Se pot „târgui” bunătăţi de post sau de dulce, ori participa la atelierele de făcut turtă dulce.

Sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 11.00, actriţa Ioana Flora vă aşteaptă cu mic cu mare la Studioul Horia Bernea, la piesa de teatru „Copilăria lui Nică”. Spectacolul conține o adaptare a „Amintirilor din copilărie”: Pupăza din tei, La cireșe, La scăldat și Irinuca. Spectacolul muzical pentru copii Hänsel și Gretel se ţine duminică, de la ora 10, tot în cadrul Târgului.

Astăzi suntem într-o dispoziţie jucăuşă, aşa încât vă recomandăm cea mai mare expoziție indoor de animale acvatice vii din Europa. Începând de vineri, la Afi Mall din Bucureşti, veți putea vizita expoziția prezentată de cei de la Circul Bellucci. Pinguini, crocodili, șerpi, leu de mare sunt doar câteva din animalele care îi vor încâna pe cei mai mici membri ai familiei. 

Sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 12:00, nu rataţi, „Bazarul cu lucruri gratis” din Casa Carol 53 (Bulevardul Carol nr. 53). Locul unde oamenii donează obiectele pe care nu le mai folosesc și își aleg complet gratuit orice lucru de care au nevoie. Produse în stare de funcțonare, discuții, prietenie, bunătăți, servicii, buna dispoziție, jocuri și orice alte lucruri care pot fi împărtășite într-o comunitate. Fără bani, fără schimburi, fără negocieri. Totul Gratuit! 

Sâmbătă, 30 noiembrie, de la ora 22:00, trupa Byron aniversează şapte ani de existență, în Club Fabrica. La eveniment i-aţi putea zări şi pe Andi Vasluianu, Iulia LuMânare, Cosmina Stratan, adică o parte dintre actorii noului serial HBO Rămâi cu mine, ce se lansează pe micul ecran pe 1 decembrie, de la ora 20. Şi asta pentru că byron a compus peste zece piese originale, menite să însoțească și să susțină poveștile prezentate de-a lungul celor 13 episoade ale serialului Rămâi cu mine. Nouă ne-a plăcut foarte mult piesa Melancolic, de pe genericul serialului. O postăm mai jos.

Tot sâmbătă, în ajunul Zilei Naţionale a României, trupa Subcarpaţi aniversează trei ani de carieră cu un concert în Atelierul de Producţie din Bucureşti (Splaiul Unirii nr. 160). În deschidere, de la ora 21.30: „Corul Sound” şi „Trei Parale”.

Duminică, pe 1 decembrie, vă propunem spectacolul de teatru Masculin/Feminin, la Godot Cafe Teatru (Strada Blănari nr. 14), de la ora 22:00. Un spectacol despre iubire în toate genurile ei. O piesă scrisă de talentata scenaristă a filmului Bună, ce faci?, Lia Bugnar. Ea asigură proviziile de umor şi de emoţie, iar cei care le „livrează” sunt Marius Manole, Andrei Aradits, Ilinca Manolache, Laura Cret, Teodora Stanciu.

Formația The Straits va concerta tot pe 1 decembrie, de Ziua Naţională, la Sala Palatului din București. The Straits vor răspândi asupra Bucureştiului farmecul muzicii Dire Straits într-un spectacol de două ore în care fanii muzicii britanicilor vor putea asculta: "Sultan of swings", "Your latest trick", "Tunnels of Love", "Money for nothing", "Brothers in arms" şi "Romeo and Julliet".

Marţi, 17 decembrie, de la ora 20:00, la Cinema Scala, nu rataţi „Best of Stand-Up Comedy 2013”. Seara va trece în revistă cele mai spumoase punchlines ale lui Sorin, Toma, Radu, Andrei și Raul, culminând cu „scutele” lui Sergiu, elaborările narative ale lui Costel, angoasele mucalite ale lui Vio și dialectica acid-jucăușă a lui Teo, fiind un adevărat maraton al comediei românești de calitate.

Exploreaza subiecte similare:

Ioana Flora, Lia Bugnar, Marius Manole

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 20 ianuarie 2014 17:43
Muzica buna, teatru, ce ai putea cere mai mult?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells