The Tourist, cu Jamie Dornan, ia Premiul pentru cel mai bun serial la Monte-Carlo

de Gloria Sauciuc în 22 Iun 2022
Câștigătorii au primit premiile în cadrul unei ceremonii ținute în prezența Prințului Albert II, președinte onorific al Festivalului

The Tourist, cu Jamie Dornan, a câștigat premiul pentru cel mai bun serial, marți. Premiul Golden Nymph a fost înmânat la încheierea celei de-a 61-a ediții a Festivalului de Televiziune de la Monte Carlo. Serialul, creat și scris de către Harry și Jack Williams, este un thriller britanic cu momente comice despre subiectul identității.

Serialul a primit premiul pentru cea mai bună creație și premiul publicului, BetaSeries.

Filmul german Martha Liebermann, o dramă despre o femeie germană de origine evreiască din Berlin, din timpul regimului nazist, care își apără principiile punându-și viața în pericol a fost - de asemenea - în palmares, iar actrița din rolul principal, Thekla Carola Wied, care joacă personajul principal, a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță.

Ulrich Thomsen, actorul principal din drama polițistă scandinavă Trom, a câștigat premiul de interpretare. Serialul a mai câștigat premiul special al juriului.

Premiul pentru cel mai bun program de știri a mers la producția britanică Navalny-The Man Putin Couldn’t Kill, iar cel mai bun documentar a fost desemnat Erasmus in Gaza, produs în Spania.

Coproducția Franța/Siria: „Syrie, des femmes dans la guerre” a primit premiul special al juriului la secțiunea „Noutăți și Documentarii”.

Premiul special Prințul Rainier III a fost decernat producției Les eclaireurs de l’eau din Franța. Câștigătorii au primit premiile în cadrul unei ceremonii ținute în prezența Prințului Albert II, președinte onorific al Festivalului.

Exploreaza subiecte similare:

The Tourist, Jamie Dornan

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells