The Tinkerer i se alătură lui Vulture în Spider-Man: Homecoming. Cine îl interpretează

de Cristina Grigore în 12 Aug 2016
Tânărul Spider-Man va mai avea încă un villan pe urme

Mai este un an până când unul dintre supereroii din prima linie a benzilor desenate îşi va face revenirea cinematografică. Mai este, aşadar, vreme, pentru definitivarea producţiei şi pentru promovare, iar unul dintre aspectele clarificate recent de siteul Deadline ţine de antagoşti. În Spider-Man: Homecoming se vor alia împotriva „băiatului cu plasa de păianjen” Vulture, supervillain-ul cu aripi biomecanice şi The Tinkerer, geniul absolut în fabricarea armelor şi a gadgeturilor sofisticate.

Rolul lui The Tinkerer – unul dintre cei mai iritanţi antagonişti ai lui Spider-Man, care alimentează cu arme, de 53 de ani, în paginile revistelor Marvel,  inamicii supereroului - a fost oferit zilele acestea lui Michael Chernus, cunoscut din serialul Orange is the New Black. El va fi, aşadar, ajutorul lui Michael Keaton (Vulture), însă lor li se va mai alătura un villain misterios, jucat de Logan Marshall-Green (Prometheus). Cu asemenea antagonşti teribili, e bine că şi Spidey va avea un ajutor – Tony Strak/Iron Man (Robert Downey Jr.).

Homecoming este programat să ajungă în cinematografe pe 7 iulie 2017. Preşedintele Marvel Studios, Kevin Feige a trasat deja viitorul noului Spider-Man pe marele ecran;  una din variante ar fi să se meargă pe linia filmelor Harry Potter; continuările să corespundă anilor de liceu ai lui Peter Parker.

 

Exploreaza subiecte similare:

Spider-Man: Homecoming, Michael Chernus, Logan Marshall-Green

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
viorellll pe 12 august 2016 12:55
Bine ca am scapat de spiridusi

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells