The Mandarin va reveni într-un nou film Marvel, spune Kevin Feige

de Cristina Grigore în 26 Iun 2019
Fanii speculează deja o apariție a antagonistului (real) în viitorul film Shang-Chi

Într-o discuție cu fanii pe reddit.com, legată de Avengers: Endgame și viitorul Universului Cinematografic Marvel, Kevin Feige, președintele studioului, a dezvăluit că există în plan un film The Mandarin. Informația a fost preluată de comicbook.com.

Villain-ul din Iron Man 3 a dezamăgit fanii cu falsa identitate, motiv pentru care studioul se gândește să readucă pe marele ecran antagonistul și să îi facă dreptate.

Deși Feige nu a intrat în amănunte referitoare la proiectul anunțat, este posibil ca intriga să fie legată de scurtmetrajul lansat de Marvel după Iron Man 3, intitulat All Hail the King, în care adevăratul The Mandarin îi trimite un mesaj de amenințare la închisoare actorului care „l-a jucat” în confruntarea cu supereroul în costum super tehnologizat (și care în film este interpretat de Ben Kingsley).

În lipsa unor informații oficiale, fanii speculeză că adevăratul The Mandarin își va face apariția în Shang-Chi, viitorul film Marvel ce va introduce în UCM primul supererou asiatic.

S-ar putea ca numitul villain să fie chiar tatăl lui Shang-Chi – filmul ar fi o bună rampă de lansare pentru talentatul și ambițiosul om de știință de geniu, dar și pentru expertul în arte marțiale cu puteri supraomenești. Și organizația teroristă cu care The Mandarin este frecvent asociat – The Ten Rings – ar putea apărea în Shang-Chi (după ce a acționat prima dată în Iron Man).

Exploreaza subiecte similare:

Avengers: Endgame, Ben Kingsley, Kevin Feige, Iron Man 3, iron man

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells