The Jocker, în toată splendoarea, în Suicide Squad

de Cristina Grigore în 27 Apr 2015
Jared Leto este de nerecunoscut sub mulţimea de tatuaje şi machiaj

David Ayer, regizorul viitorului Suicide Squad, şi-a surprins recent fanii pe contul de Twitter cu o prima imagine oficială a lui Jared Leto în rolul lui The Joker.

„Dezastrul frumos” – cum şi-a catalogat Leto personajul este doar unul dintre numeroşii villaini ai DC Comics din adaptarea benzilor desenate Suicide Squad imaginate în 1959 de Robert Kanigher şi Ross Andru. Din echipa ce va ajunge pe marele ecran mai fac parte Margot Robbie (The Wolf of Wall Street, Focus) drept Harley Quinn; Jai Courtney (Divergent, The Water Diviner) drept Captain Boomerang; Cara Delevingne (Anna Karenina, viitorul film Pan) drept Enchantress. Din distribuţie mai fac parte Joel Kinnaman (RoboCop), Viola Davis (The Help) şi Scott Eastwood.

Suicide Squad, cu un scenariu imaginat tot de Ayer, a început filmările luna aceasta la studiourile Pinewood din Toronto, Canada. Lansarea va avea loc pe 5 august 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Jared Leto, Suicide Squad, David Ayer

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 27 aprilie 2015 10:12
Tatuajele cu Hahahahaha sunt penibile, pur si simplu nu au sens, de ce si le-ar face cineva?? Chiar si un Joker nebun. Sper sa nu-l duca prea departe, sa-l faca prea nebun si prea criminal.
XShadowX pe 27 aprilie 2015 10:24
Doamne fereste urat e... cel mai urat Joker din istorie , rusine !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells