The Good Dinosaur, primul teaser - trailer

de Gloria Sauciuc în 3 Iun 2015
Studiourile Pixar plasează povestea într-o istorie alternativă

Pixar Animation Studios lansează două filme de animaţie în 2015. Primul dintre ele, Inside Out, este pregătită pentru iunie și vine de la scenaristul/regizor Peter Docter (animaţia Up/Deasupra tuturor), în timp ce - a doua (cu premiera în noiembrie) - este The Good Dinosaur: debutul regizoral al lui Peter Sohn, cel care a regizat, mai înainte, Partly Cloudy (de la Pixar) şi a fost autorul story-board-urilor pentru filme precum Ratatouille sau Wall-E. Primul teaser-trailer a fost deja dat publicității.

Good Dinosaur spune povestea lui Arlo (Lucas Neff), un Apatozaur care - după un eveniment grav care îi va marca familia - porneşte într-o călătorie, având numai un singur însoţitor-un băieţel. Totuşi, primul teaser-trailer al filmului nu vorbeşte despre micul dinozaur, nici despre înfăţişarea sa - ci,mai degrabă, conturează un concept în care, după regulile universului filmului, dinozaurii nu ar fi fost eradicaţi de către un cataclism global şi nu ar fi fost exterminaţi de către impactul unui asteroid acum milioane de ani.

Sohn, într-un interviu cu Yahoo!Movies, declara că în Good Dinosaur, Arlo şi ceilalţi fraţi ai săi dinozauri „au devenit, esenţialmente, oameni", în sensul că au învăţat să vorbească şi că „au unele emoţii şi legături de familie”. Alături de el apare un băieţel, Spot („Pată”,nume obişnuit pentru câini, comentează publicați ScreenRant), într-o variaţie a arhetipul celor doi prieteni.

The Good Dinosaur pune o întrebare: Ce-ar fi fost dacă asteroidul care a provocat dispariţia dinozaurilor nu ar mai fi existat? Ce-ar fi fost dacă dinozaurii ar fi supravieţuit până în zorii speciei umane? Şi, cel mai important, cum ar fi atunci când un Apatozaur curios, Arlo, îşi face un neobişnuit prieten, pe băieţelul Spot? Cei doi trebuie să îşi unească forţele pentru a întreprinde o călătorie printr-un peisaj misterios şi aspru, în care Arlo învaţă să îşi înfrunte propria frică.

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells