The Expendables 3, acţiune old-school pe ecrane

27 Aug 2014
Stallone, Statham, Gibson, Snipes şi mulţi alţii, în Eroi de sacrificiu 3

The Expendables 3 îi aduce pe Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) şi restul echipei faţă în faţă cu Stonebanks (Mel Gibson), cel care cu ani în urma a înfiinţat alături de Barney gruparea Eroi de sacrificiu. Stonebanks a devenit treptat un mercenar lipsit de scrupule şi implicit un personaj pe care Barney a fost forţat să-l ucidă... sau cel puţin aşa a crezut.

Chiar dacă nu e prima dată când păcăleşte moartea, Stonebanks şi-a făcut o prioritate acum din distrugerea grupării Eroi de sacrificiu, însă Barney pare să nu fie de acord cu el, pentru că are cu totul alte planuri. Strategia lui Barney este de a aduce în ring sânge proaspăt pentru nimicirea adversarului şi implică în luptă membri din noua eră Expendables, recrutând luptători mai tineri, mai rapizi şi experţi în gadgeturi. Acum noua misiune se transformă într-o bătălie epică între clasicul old-school versus expertiza tehnologică, în cea mai personală răfuială din Eroi de sacrificiu de până acum.

Lionsgate şi Millenium Films prezintă o producţie Nu Image, un film distribuit în cinematografele din România de MediaPro Distribution.

The Expendables 3: Eroi de sacrificiu va avea premiera pe 29 august, în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema&More Băneasa,  Cityplex (Constanţa, Braşov şi Tulcea), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureş, Ploieşti, AFI Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureş), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Patria (Craiova), Cinema Colors (Alba Iulia), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu Jiu), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucureşti), Cinema Twins (Ploieşti), Cine Grand (Botoşani), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu Jiu), Cinema Capitol (Oneşti), Patria (Craiova), Grand Mall (Satu Mare) Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzău), Palace (Oradea), Line Cinema (Râmnicu Vâlcea), Cinema Luceafărul (Vulcan) şi Cinema Arta (Sibiu).

Exploreaza subiecte similare:

The Expendables 3

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells