Teaser trailer Victor Frankenstein

de Ştefan Dobroiu în 19 Aug 2015
Daniel Radcliffe şi James McAvoy prezintă actualizarea celebrei legende

Horror-ul Victor Frankenstein, cu Daniel Radcliffe şi James McAvoy în rolurile principale, se lansează la începutul lui decembrie pe marile ecrane din ţară, iar acum a venit vremea să vedem un prim teaser al filmului, teaser prezentat de chiar cei doi actori.

Puţine sunt personajele genului horror mai populare decât creatura lui Frankenstein, iar noi de-abia aşteptăm să vedem cum a fost actualizată crunta experienţă din romanul lui Mary Shelley de către scenaristul Max Landis (Chronicle). Deşi titlul filmului îl omagiază pe cercetător, evenimentele sunt prezentate din perspectiva ajutorului său, Igor (Daniel Radcliffe). Împreună, cei doi se vor folosi de forţa naturii şi energia fulgerelor pentru a-şi îndeplini visul, "crearea vieţii din moarte". Teaser trailerul doar sugerează adevărata miză a filmului, şi anume lichidarea creaturii.

Din distribuţia filmului mai fac parte Jessica Brown Findlay (Downton Abbey) şi Andrew Scott (Sherlock). Românii vor putea vedea Victor Frankenstein la o săptămână după premiera mondială din 27 noiembrie.

Cum ţi se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

Daniel Radcliffe, James McAvoy, Victor Frankenstein, Jessica Brown Findlay, Andrew Scott

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 21 august 2015 09:24
Interesant nu mi se mai pare deoarece s-au facut atatea filme cu acest Frankenstein . Totusi , as vrea sa-i vad pe McAvoy si Radcliffe jucand intr-un astfel de ''horror/thriller'' .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells