Teaser în premieră din serialul Absența (Absentia), producție originală AXN

de Cinemagia în 5 Iul 2017
Premiera serialului Absența este programată în România pentru toamna lui 2017

Toamna aceasta, Sony Pictures Television Networks, Europa Centrală, aduce un nou serial-thriller pe micile ecrane: Absența (original: Absentia), o producție originală AXN. Puteți urmări în premieră imagini din serial în spotul-teaser de promovare al producției Absența.

Responsabilă pentru campania de promovare globală, echipa creativă Sony Pictures Television Networks din regiunea Europei Centrale a creat un tulburător clip de promovare a poveștii lui Emily Bryne, agenta FBI dispărută în urmă cu șase ani. Istorie pură a supraviețuirii, serialul este o mărturie în imagini a durerii pierderii memoriei și a personalității.

Talent regional în distribuția serialului și producția spotului

Conceptul spotului a fost creat de Peter Mihola, Head of Art & Creative Sony Pictures Television Networks Europa Centrală, iar clipul a fost filmat și produs într-o locație subacvatică din Budapesta, Ungaria. Spotul aduce la un loc efortul comun al Sony Pictures Global Network, PXL Pictures, Avidio System Kft. și al departamentul creativ al companiei, din Europa Centrală.

Nu doar echipa creativă ce semnează campania de promovare globală a serialului face parte din regiunea Europei Centrale, ci și parte din distribuția Absența. Actrița principală, intepreta personajului Emily Bryne – Stana Katic, este o actriță canadiană-americană, cu origini sârbe și croate.

În plus, serialul de zece episoade a fost filmat în întregime în Bulgaria, cu figurație majoritar locală. Povestea tragică a unei regăsiri În timp ce urmărește unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie, agenta FBI Emily Bryne (Stana Katic) dispare fără urmă și este declarată moartă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabină în pădure, abia supraviețuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soțul său (Patrick Heusinger) s-a recăsătorit și fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezește în curând implicată într-o nouă serie de crime. Premiera serialului Absența este programată în România pentru toamna lui 2017.

Trivia de la filmările spotului

Filmările s-au desfășurat noaptea, de la 10:00 pm la 5 am
Dublura Stanei pentru acest spot este o campioană europeană la scufundări
în ciuda temperaturii scăzute a apei și a umidității crescute de la locație, dublura a rezistat în apă câteva minute fără haine de neoprene
Pe coperta documentului vizibil în spot sunt ascunse câteva indicii

Echipa de producție a spotului-teaser:

Concept creativ/ Regie/ Editare: Peter Mihola Producător: Peter Tokay DOP: David Hartung Line Producer: Anett Tokay DOP subacvatic: Zsolt Sasdi Lumini PBL Styling: Istvan Hornyak Grafică și design: Soma Sarffi, Viktor Szobota Sunet: Gyorgy Szentgali Dublura: Aniko Vancsura. Muzica: Hard Beatings (The Houdinis). Muzică produsă de: Zoltan Takacs/Barnabas Horvath

Exploreaza subiecte similare:

Stana Katic, Absentia , Patrick Heusinger

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells