Sylvester Stallone numește Creed III o „situație regretabilă” pentru franciza „Rocky”

de Gloria Sauciuc în 8 Nov 2022
„Aceasta este franciza Creed și vrem să construim povestea și lumea din jurul lui Adonis Creed mergând mai departe”, a spus Michael B. Jordan

Într-un interviu cu publicația The Hollywoor Reporter, Sylvester Stallone a afirmat că debutul regizoral al lui Michael B. Jordan, Creed III, duce franciza „Rocky” într-un „loc întunecat”.

„Știu ce ar fi putut să fie. Dar a luat-o într-o direcție diferită de cea pe care aș fi mers eu”, a spus starul. Creed III va ajunge în cinematografe în martie 2023, fiind primul film din universul „Rocky” care nu îl include pe Stallone în fața ori în spatele camerei, ca producător.

„Nici măcar nu am fost întrebat dacă vreau să particip”, menționând și spinoff-urile cu Drago despre care se zvonește că sunt în lucru.

„Nu sunt producător executiv la filmele Creed. Ryan Coogler este. Michael B. Jordan este. Copiii lui Irwin Winkler și ai lui Robert Chartoff sunt. Nu și copiii mei. Sunt singurul lăsat pe dinafară...”

Creed III îl are în centrul poveștii pe Adonis Creed (Jordan) luptând în ring cu nou-venitul Damian Anderson (Jonathan Majors).

Într-un interviu acordat anul trecut, Michael B. Jordan a spus că, în pofida absenței lui Stallone din rândul producătorilor, Creed III e un omagiu adus filmelor Rocky. „Dar aceasta este franciza Creed și vrem să construim povestea și lumea din jurul lui Adonis Creed mergând mai departe. Așa că mereu va fi respect și o imensă dragoste pentru ce a construit Sylvester Stallone, dar chiar vrem să mișcăm lucrurile mai departe. Așa că sperăm să vă placă ce pregătim. Cred că va fi ceva special”.

Exploreaza subiecte similare:

Creed, Sylvester Stallone, Michael B. Jordan

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells