Sylvester Stallone, mesagerul morţii în noul poster al lui Bullet to the Head

de Cristina Grigore în 14 Dec 2012
Sylvester Stallone, mesagerul morţii în noul poster al lui Bullet to the Head

Posterul oficial al lui Bullet to the Head, noul film al lui Sylvester Stallone, a debutat ieri online, într-o formă atractivă, stilizată, ce aduce în prim plan tema omniprezentă, dar mereu actuală, a răzbunării.

Bazat pe un roman de benzi desenate al lui Alexis Nolent, Du Plomb Dans La Tete, filmul spune povestea unui asasin plătit din New Orleans (Stallone) şi a unui poliţist din Washington D.C. (Sung Kang), care formează o alianţă pentru a-i elimina pe ucigaşii foştilor lor parteneri. În ciuda sus-puşilor duşmani cu ramificaţii în cele mai obscure ganguri citadine, cei doi nu se dau lături în faţa niciunui obstacol, gata să sacrifice totul pentru a obţine dulcea răzbunare.

Din distribuţia filmului, la cârma căruia s-a aflat regizorul Walter Hill (Last Man Standing, Wild Bill, Red Heat), mai fac parte Jason Momoa, Christian Slater şi Sarah Shahi. Lansarea în Statele Unite a filmului va avea loc pe 1 februarie 2013.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 14 decembrie 2012 15:31
La prima vedere pare un film dragut de actiune,il voi viziona si eu,dar sper sa nu ma dezamageasca(sincer sa fiu Stalone nu e un actor indragit de mine).
Sylvester77 pe 24 ianuarie 2013 12:07
mai bine uita-te la ceva cu vampiri
Macabru pe 14 decembrie 2012 19:41
Chiar arata a film bun, din cate am vazut. Asteptam sa apara !
alex_il_fenomeno pe 4 ianuarie 2013 18:47
Sigur va fi excelent, chiar daca actorul nu se mai afla la prima tinerete.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells