Suicide Squad nu va ajunge în cinematografele din China

de Cristina Grigore în 5 Aug 2016
Noua lansare DC Comics primeşte tratamentul lui Deadpool de la cenzorii chinezi

Deşi a trebuit să facă faţă unor cronici nu prea favorabile şi presiunii competiţiei cu Marvel, Suicide Squad, noua producţie DC Comics, s-a lansat deja în majoritatea teritoriilor (din 5 august se lansează concomitent în România şi SUA), iar producătorii aşteaptă acum rezultatele filmului la box office. După informaţiile celor de la TheHollywoodReporter.com, cifrele finale nu vor beneficia de boost-ul oferit de piaţa chineză de film, deoarece sunt şanse foarte mari ca acesta săa nu fie proiectat în această ţară.

Potrivit surselor THR, pelicula ar fi trebuit să fie deja în lista China Film Group, distribuitorul care se ocupă de importul filmelor străine; astfel de lansări sunt programate cu cel puţin două luni în avans. Se pare că, aşa cum s-a exprimat un producător chinez: „Se crede că nu este un film potrivit pentru China”. Asta în ciuda faptului că filmul a ocolit rating-ul R (nerecomandat celor sub 17 ani) şi a mers pe PG-13 (sunt atenţionaţi de conţinut inadecvat părinţii ai căror copii au 13 ani). În plus, filmul a primit un titlu mai atractiv pentru piaţa chineză: Special Task Force X.

Succesul filmului aşadar de biletele vândute în Statele Unite şi restul teritoriilor, minus China. Lansarea din SUA este estimată la peste 100 de milioane de dolari, în vreme ce bugetul de producţie a fost de 175 de milioane de dolari. Un caz fericit a fost cel al lui Deadpool, care, deşi nu putut nici el performa în cinematografele chineze, a reuşit performanţe incredibile la box office (totalul internaţional a fost de 782,6 milioane de dolari, la un buget de 58 de milioane).

Exploreaza subiecte similare:

Suicide Squad

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 5 august 2016 17:46
Deja filmul a strans $20.5M in proiectiile de joi seara in America. Poate atinge chiar si 150 de milioane in weekend, insa cea mai sigura predictie momentan este intre 120 si 130 de milioane.
In Europa deja filmul bate recorduri peste recorduri (debutul din Rusia va fi absolut spectaculos, in Franta de asemenea ), in Coreea de Sud si in Brazilia cererea de bilete este incredibila...are toate sansele sa stranga undeva la 800 de milioane SS (300 in America plus 500 in restul lumii ). Daca s-ar fi lansat si in China ar fi avut sansa sa depaseasca 1 miliard. WOW! Si cand te gandesti ca lumea spune faptul ca SS este un pariu f riscant.
Apropo...cui ii pasa de cronicile de pe RT? Ant man are un scor de 3 ori mai pozitiv insa va ajunge sa incaseze cu cel putin 300 de milioane mai putin. Iar bugetele nu sunt foarte diferite intre ele. DC incepe sa faca treaba buna.

aiuritul99 pe 7 august 2016 10:43
offf...deja simt cum ma afecteaza aceasta stire :)
gamblerrambler pe 8 august 2016 12:27
Chinezii mai stau mult in evul mediu?
mihnea_aspru95 pe 11 august 2016 03:21
Ce să le faci, nişte gălbejiţi idioţi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells