Sudiourile Universal au achiziţionat întreaga serie Vampire Chronicles a lui Anne Rice

de Cristina Grigore în 8 Aug 2014
Producători ai viitoarelor ecranizări vor fi Alex Kurtzman și Roberto Orci

Studiourile Universal au achiziţionat recent seria de romane The Vampire Chronicles, semnate de către Anne Rice, o achiziție ce include atât volumele curente, cât şi viitoare, scrie TheHollywoodReporter.com.

Seria principală cuprinde 13 romane, urmând ca în octombrie să apară un alt roman, Prince Lestat.

Ca producători ai viitoarelor filme s-au angajat Alex Kurtzman și Roberto Orci, doi dintre scenariştii unora dintre cele mai de succes francize de la Hollywood – Star Trek, Transformers, The Amazing Spider-Man. Momentan, nu este clar ce cărţi va adapta studioul pentru marele ecran.

Unele dintre romanele lui Rice au văzut deja lumina marelui ecran: Interview with a Vampire, bazat pe prima carte din serie, a fost lansat în 1994, cu Tom Cruise şi Brad Pitt în rolurile centrale, iar în 2002 Queen of the Damned şi-a găsit sursa de inspirație tot în romanele lui Rice.

 

Exploreaza subiecte similare:

Alex Kurtzman, Anne Rice, Roberto Orci, Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles, Tom Cruise, Brad Pitt, Queen of the Damned

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
johnnyg pe 8 august 2014 16:31
Probabil cele mai bune carti care s-au scris pe acest subiect. Am citit 7 din cele 13 carti. Au multe atuuri aceste volume si vi le recomand. Iar partea cea mai buna la ele e ca NU SUNT CARTI CU VAMPIRI PENTRU PUBERI! (numai asta vad in librarii cand intru: Academia Vampirilor, Jurnalele Vampirilor, Twilight (-ul Vampirilor), etc. Ma intreb ce pana mea mai urmeaza... Kindergarten Vampires???

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells