Steven Spielberg şi-a dorit regia unui film Bond. A renunţat la idee după ce a fost refuzat de două ori

de Cristina Grigore în 18 Iul 2016
„Acum nu-şi mai permit să mă angajeze”, glumeşte popularul cineast

Unul dintre cele mai cunoscute nume din industria cinematografică, Steven Spielberg, a declarat într-un interviu de promovare a celui mai recent film al său, The BFG (Uriaşul prietenos, cu premiera la noi pe 2 septembrie) că şi-a oferit de două ori serviciile pentru regia filmelor Bond. De fiecare dată, a spus el în cadrul The Michael Ball Show, de pe BBC 2, a fost refuzat.

„L-am sunat pe Cubby Broccoli [tatăl producătorilor renumiţi de azi, Albert şi Barbara) de două ori. Şi asta se întâmpla după uriaşul succes al lui Jaws, când îmi închipuiam că mi se cuvenea scaunul de regizor”, a povestit Spielberg.

Nedescurajat după primul refuz (imediat după Jaws), cineastul şi-a încercat norocul şi după Close Encounters. S-a lovit însă de aceeaşi reticenţă.

„Tot nu credeau că sunt potrivit pentru regia lui Bond. Acum nu-şi mai permit să mă angajeze. Aşa că Barbara, poţi să-ţi iei gândul de la mine”, a glumit el.

Una dintre întrebările primite de regizor a fost şi cea legată de preferinţa sa pentru înlocuitorul lui Daniel Craig. „Dacă Daniel decide să se retragă, cred că este timpul pentru un Bond de culoare”, a spus Spielberg, care şi-a oferit votul lui Idris Elba. Starul lui Thor are însă un orar foarte aglomerat, iar în ciuda speculaţiilor legate de noul actor care ar putea trece în rolul lui Bond, Daniel Craig nu a declarat încă ferm că renunţă la celebra partitură.

Exploreaza subiecte similare:

Steven Spielberg, actor, The BFG, Daniel Craig

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 19 iulie 2016 09:58
Mi-ar fi placut sa vad cu ”James Bond” regizat de Spielberg, dar deh. In ce priveste ideea unui agent 007 ”de culoare”, eu unul sunt convins ca asta va insemna sfarsitul acestei saga de succes. Nu sunt rasist, am mai spus-o, ci doar e convingerea mea pt ca unele roluri se potrivesc doar unor actori. Nu vad de ce ar strica o reteta de succes doar de dragul unei schimbari. Dar asta e doar parerea mea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells