Staruri care nu se suportă

de Ştefan Dobroiu în 26 Feb 2015
Dragoste şi bună înţelegere pe ecran, dar scandal la filmări

Din iureşul de informaţii despre Fifty Shades of Grey, care a ocupat pentru a doua săptămână la rând primul loc în topul încasărilor din România, am trecut cu vederea că actorii principali Dakota Johnson şi Jamie Dornan nu ar fi fost cei mai buni prieteni pe platourile de filmare. Iată şi alte cupluri a căror relaţie din spatele camerelor de luat vederi nu se putea compara cu cea din faţa lor.

Ryan Gosling şi Rachel McAdams, The Notebook
Cei de la Business Insider amintesc de o conversaţie cu regizorul Nicholas Cassavetes. Se pare că Gosling era atât de enervat de Rachel McAdams, încât la filmarea unei scene importante l-a rugat pe regizor "să o ia de acolo" şi să-i aducă altă actriţă cu care să filmeze (McAdams nu se vedea în cadru). Regizorul a amintit şi de certurile interminabile dintre cei doi actori ai acestui film considerat în continuare unul dintre cele mai romantice ale mileniului. Interesant este şi faptul că după terminarea filmărilor Gosling şi McAdams au format un cuplu timp de trei ani de zile.

Leonardo DiCaprio şi Claire Danes, Romeo + Juliet
Danes avea 16 ani la momentul filmărilor şi s-a declarat adesea enervată de obiceiul lui DiCaprio de a face farse tuturor celor de pe platou. Zvonurile spun că cei doi actori ajunseseră să nu-şi mai vorbească deloc atunci când nu aveau de împărţit o scenă.

Nick Nolte şi Julia Roberts, I Love Trouble
Filmul despre doi jurnalişti aflaţi în continuă competiţie a fost criticat pentru lipsa de chimie a celor două staruri. Antipatia reciprocă era atât de mare, încât şi-au filmat unele secvenţe separat, iar Julia Roberts ar fi spus despre Nolte că este "absolut dezgustător". Business Insider consemnează că răspunsul actorului ar fi fost pe măsură: "toată lumea ştie că nu e o persoană amabilă", a spus Nolte despre Roberts.

Patrick Swayze şi Jennifer Grey, Dirty Dancing
Un alt titlu considerat printre cele mai romantice alte tuturor timpurilor, Dirty Dancing nu a fost cea mai fericită perioadă din viaţa celor doi actori principali. Swayze a descris în memoriile sale că Grey începea să plângă de fiecare dată când primea critici şi că uneori întreaga echipă era obligată să filmeze la nesfârşit anumite scene din cauza "copilăriilor" ei.

Tony Curtis şi Marilyn Monroe - Unora le place jazz-ul

Întrebat cum a fost sărutul cu Marilyn, poate cea mai dorită femeie a perioadei, Tony Curtis a spus: "Ca şi cum l-aş fi sărutat pe Hitler". Deşi cei doi actori au avut o relaţie înainte de filmările la Unora le place jazz-ul, relaţia lor s-a deteriorat apreciabil în timpul producţiei încetinite de lipsa de concentrare a lui Monroe.

Exploreaza subiecte similare:

Fifty Shades of Grey, Ryan Gosling, Rachel McAdams, The Notebook, Dakota Johnson, Jamie Dornan, leonardo dicaprio, Claire Danes, Romeo + Juliet, Nick Nolte, Julia roberts, I Love Trouble, Patrick Swayze, Jennifer Grey, Dirty Dancing, Tony Curtis, marilyn monroe, Some Like It Hot

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 26 februarie 2015 14:41
Ryan Gosling şi Rachel McAdams, The Notebook , povestea lor mi se pare cea mai interesanta ;)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells