Starul lui Ex Machina va juca în noul film Bourne şi în Assassin’s Creed

de Cristina Grigore în 25 Mai 2015
Alicia Vikander a jucat anterior în A Royal Affair şi Anna Karenina

Apreciată de critici pentru prestaţia sa din drama SF Ex Machina – debutul în regie a scenaristului şi autorului britanic Alex Garland – actriţa suedeză Alicia Vikander şi-a îmbogăţit orarul de lucru cu roluri în două filme aşteptate cu nerăbdare de fani. Potrivit Deadline.com, ea a primit roluri centrale în adaptarea succesului Ubisoft, Assassin’s Creed, dar şi în viitorul film Bourne, al cincilea din serie.

Cu aceste două noi proiecte în agendă, Vikander a fost însă nevoită să renunţe la un alt SF, The Circle, în care urma să joace alături de Tom Hanks. Rolul său va fi preluat de Emma Watson.

Vikander (cunoscută din A Royal Affair şi Anna Karenina) este astfel pe cale să-şi câştige tot mai mulţi fani din toată lumea. O vom revedea anul acesta în The Man from U.N.C.L.E. (din 21 august pe marile noastre ecrane).

Pelicula Assassin’s Creed îl va avea în rol principal pe Michael Fassbender. Filmările urmează să înceapă în luna septembrie, iar lansarea a fost stabilită pentru 21 decembrie 2016. Matt Damon va reveni în următorul film Bourne, a cărui premieră va avea loc pe 29 iulie 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Alicia Vikander, Ex Machina, Assassin's Creed, The Man from U.N.C.L.E, Untitled Matt Damon/Bourne Sequel

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells