Starul din Outlander, misiune imposibilă în primul trailer pentru SAS: Red Notice

de Marina Florea în 13 Feb 2021
Atunci când trenul se află în adâncul tunelului de sub canal, mercenarii înarmați până în dinți conduși de Grace îi iau pe toți pasagerii ostatici

Sam Heughan - starul din Outlander - este cap de afiș în SAS: Red Notice, luptându-se cu teroriștii - așa cum se vede în primul trailer al noului thriller.

Sam Heughan se luptă cu niște mercenari care încearcă să arunce în aer tunelul de sub Canalul Mânecii. Starul scoțian va juca rolul unui militar din trupele speciale care, deși suspendat, este surprins într-o luare de ostatici la bordul trenului Eurostar de sub Canalul Mânecii. Filmul se numește SAS: Red Notice și este prima adaptare cinematografică a uneia dintre cărțile lui McNab. Premiera va avea loc pe Sky Cinema luna viitoare.

„Am vorbit cu Andy McNab despre cum să omor un om cu telefonul, și mi-a spus cum. Și cu detalii. Este înspăimântător!...” (Sam Heughan).

Personajul lui Heughan, Tom Buckingham, se va lupta cu personajul feminin negativ Grace Lewis (jucat de starul Batwoman Ruby Rose). Filmările s-au derulat la Budapesta, Londra și Paris. Din distribuție mai fac parte Hannah John-Kamen, Tom Wilkinson, Andy Serkis, Noel Clarke, Tom Hopper și Owain Yeoman.

Trailerul a fost dat publicității după ce Heughan a început filmările la cel de-al treilea sezon din Outlander, filmat într-un complex din Cumbernauld, Lanarkshire. Noul film, o reprezentare autentică a reacției autorităților la o luare de ostatici într-un tren, îi pune pe Heughan și pe Rose într-o „luptă epopeică între un psihopat bun și un psihopat rău”.

Filmul, inspirat dintr-o carte scrisă de un fost luptător SAS (Special AirForce Service), pe nume Andy McNab, urmărește evenimentele petrecute în timp ce Tom și iubita lui, Dr. Sophie Hart, sunt surprinși într-o luare de ostatici în drum spre Paris, unde acesta voia să o ceară de soție.

„Atunci când trenul se află în adâncul tunelului de sub canal, mercenarii înarmați până în dinți conduși de Grace îi iau pe toți pasagerii ostatici. Grace amenință să arunce în aer Tunelul de sub Canalul Mânecii și să declare un război economic asupra unui guvern care are niște secrete de ascuns. Neînarmat și singur, Tom este singura speranță pe care Sophie și restul pasagerilor o mai au pentru a scăpa cu viață. Pentru a-i putea salva, Tom trebuie să înțeleagă psihologia care o face pe Grace un adversar atât de formidabil”.

Vorbind despre film într-un interviu la Total Film, Heughan relata: „Am filmat numeroase scene de acțiune și în alte filme, dar niciodată așa. Sunt ceva nebunii acolo. Am vorbit cu Andy McNab despre cum să omor un om cu telefonul, și mi-a spus cum. Și cu detalii. Este înspăimântător!...”

Scenaristul și producătorul Laurence Malkin, care a petrecut zece ani lucrând la o adaptare după cartea lui McNab, descria personajul. „Sună foarte straniu. Lumea se gândește la Hannibal Lecter, unul care taie și bea vin Chianti, mâncând creier de om. Însă, în realitate, există un spectru mai larg. Există psihopați buni. Există psihopați răi. Unii funcționali. Alții disfuncționali.”

Născut în Balmaclellan, Heughan s-a mutat la Eddinburgh la 12 ani și a studiat apoi la Royal Scottish Academy of Music and Drama in Glasgow. A devenit celebru pe scena teatrului la început de carieră, având roluri TV în River City și Doctors înainte să fie distribuit în rolul lui Jamie Fraser în Outlander, care a fost produs în Scoția în 2013 aducând actorului celebritate.

Exploreaza subiecte similare:

SAS: Red Notice, Sam Heughan, Ruby Rose, Andy Serkis, Tom Wilkinson, Tom Hopper

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 14 februarie 2021 15:25
adica trailerul este aparut din 2017?

"Trailerul a fost dat publicității după ce Heughan a început filmările la cel de-al treilea sezon din Outlander" cam asta reiese de aici

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells