Star Wars: Episode 7 se va concentra pe personaje şi pe o combinaţie de efecte speciale şi vizuale

de Cristina Grigore în 29 Iul 2013
Detalii despre producţia anticipatului sequel au fost oferite de producătoarea Kathleen Kennedy

Vom avea parte de o continuare a lui Star Wars ce se va baza mai mult pe poveste şi personaje decât pe efectele speciale, a comunicat, prin intermediul celor de la IGN.com, Kathleen Kennedy, producătoarea mult aşteptatului Star Wars: Episode VII, în cadrul unui eveniment aniversar Star Wars desfăşurat în Essen, Germania.

„Avem o echipă extraordinară, ce poate crea efecte vizuale nemaipomenite, însă dacă nu avem şi o poveste grozavă şi personaje pe măsură, efectele nu au nicio valoare”, a spus Kennedy. Ea a menţionat apoi şi că alături de efectele vizuale nu vor lipsi din film şi cele speciale, elemente practice în crearea iluziei SF.

„Este o discuţie pe are o avem mereu în dezvoltarea lui Episode VII. Ne uităm la toate celelalte filme Star Wars şi ne facem o idee despre ceea ce s-a folosit în realizarea acestora, combinaţia dintre locaţii reale şi efectele speciale – este ceva ce tratăm cu cea mai mare seriozitate”, a spus ea.

„Au fost folosiţi modelatori, roboţi reali, s-a profitat de creaţiile pe care le poţi atinge şi pipăi. Şi vrem să ne folosim şi noi de asta în combinaţie cu efectele speciale. Ne gândim că asta va face experienţa filmului cât mai reală”, a adăugat Kennedy.

La scenariul lui Episode VII lucrează acum, după cum a declarat şi producătoarea, Larry Kasdan (Empire and Jedi), Michael Arndt (Toy Story, Little Miss Sunshine) şi Simon Kinberg. De coloana sonoră se va ocupa fostul compozitor al Star Wars (acum în vârstă de 81 de ani), John Williams. Filmările peliculei vor începe anul viitor în Marea Britanie, iar lansarea este programată pentru 2015.

 

Exploreaza subiecte similare:

Kathleen Kennedy, Star Wars: Episode VII, Michael Arndt, Toy Story, Little Miss Sunshine, Simon Kinberg, John Williams

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 29 iulie 2013 15:19
81 de ani???? treaba excelenta in celelalte filme dar acum la 81 de ani ma indoiesc de indemanarea lui...
ninjastorm pe 30 iulie 2013 00:55
Nu stiu tati..dar..daca se indoiau de indemanarea lui , nu cred ca mai apela la el..plus de asta..din cate vad ..mai multe filme care urmeaza sa apara iau cerut colaborarea..deci.. :)
AeroX pe 5 august 2013 14:25
Ba chiar esti prost.
alex_il_fenomeno pe 8 august 2013 02:40
Din ce se prefigureaza, probabil alt film genial din serie.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells