„Star Trek: Discovery” se va lansa în septembrie

de Gloria Sauciuc în 21 Iun 2017
Michelle Yeoh face parte din distribuția „Star Trek: Discovery”

A fost un drum lung până s-a ajuns aici. Deși a fost o lungă așteptare pentru o dată oficială de lansare a serialului „Star Trek: Discovery”, care marchează revenirea la televizor a francizei, avem acum detalii.

Serialul se lansează în rețeaua americană CBS duminică, 24 septembrie. Această dată se referă la difuzarea primului episod al noului serial, care va fi difuzat în rețeaua americană CBS înainte ca cel de-al doilea să fie disponibil în SUA prin serviciul de streaming. Și, în timp ce numărul de episoade al primului sezon a fost de curând extins de la 13 la 16, serialul va fi difuzat în două „capitole” a câte opt episoade. A doua jumătate urmează să se lanseze în ianuarie, anul viitor.

Publicul britanic (și cel din afara Statelor Unite) va putea viziona serialul pe Netflix, la 24 de ore după ce fiecare episod este difuzat în SUA.

Distribuția din „Star Trek: Discovery” îi cuprinde pe Sonequa Martin-Green (foto), Michelle Yeoh (foto), Jason Isaacs, Rainn Wilson, Doug Jones și James Frain.

Exploreaza subiecte similare:

Star Trek: Discovery, Sonequa Martin-Green, Michelle Yeoh, Jason Isaacs, Rainn Wilson, Doug Jones, James Frain

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells