Star Trek 2 se va lansa în două luni, când vom putea vedea Star Trek 3?

de Cristina Grigore în 12 Mar 2013
Peste trei ani, franciza va aniversa 50 de ani de la lansare

Anticipatul Star Trek Into Darkness în regia lui J.J. Abrams va fi lansat în luna mai a acestui an, cu o distribuţie compusă din Chris Pine, Benedict Cumberbatch, Zachary Quinto, Simon Pegg, Zoe Saldana, Karl Urban şi Alice Eve.

Conform informaţiilor obţinute de PeliBlog.com, producătorul Bryan Burk a dezvăluit că se discută deja despre cea de-a treia parte a seriei. „Cu siguranţă avem în vedere şi următorul film”, a spus el. „Nu vrem să aşteptăm iar patru ani, atât cât a trecut între primul Star Trek şi cel de acum. Este vorba să lansăm Star Trek 3 în 2016. Va fi un an important pentru a sărbători”, a continuat el.

Într-adevăr, anul 2016 va marca cea de-a 50-a aniversare a francizei – începută cu serialul din 1966 - iar studiourile Paramount Pictures doresc fără îndoială să finalizeze până atunci noua trilogie. Din păcate, J.J. Abrams, cooptat de partea „forţei” Star Wars (va fi regizorul lui Star Wars Episode VII), nu va mai reveni la cârma ultimei părți a Star Trek, el păstrându-și însă calitatea de producător.

Exploreaza subiecte similare:

Star Trek Into Darkness, J.J. Abrams, Chris Pine, Benedict Cumberbatch, Zachary Quinto, Simon Pegg, Zoe Saldana, Karl Urban, Alice Eve

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Părerea ta

Spune-ţi părerea
paul2011 pe 12 martie 2013 13:50
why why why whyyyy :(((((( ?!?!?!?! ...mare păcat că nu o să mai stea la cârma lui Star Trek 3 ... J.J. Abrams a făcut o treabă senzațională cu primul film...nu sunt un fan înrăit al Star Trek , dar de când am văzut primul film , sunt înnebunit :)) :D ...abia aștept să văd Star Trek: Into Darkness ..sigur va fi foarte fain ..oricum bine că Abrams va fi producătorul ultimului film :) .
paul2011 pe 12 martie 2013 13:57
sau poate nu chiar ultimul ...poate va fi o serie gen ..Harry Potter , cu 6 sau 7 filme ...bun cu Harry sunt 8 filme , dar unu este împărțit în două ... ar fi ceva să nu se termine Star Trek , de la al 3-lea film și să continue .
AndreBlack pe 12 martie 2013 18:02
De-abia astept sa-l vad pe Into Darkness . Star Trek 3 se lanseaza prea tarziu , vom avea de asteptat mult timp .
dikembe pe 12 martie 2013 19:09
as vrea cate un film star trek de jj abrams in fiecare an!!!
alex_il_fenomeno pe 29 martie 2013 15:22
Ar fi frumos sa apara un nou film Star Trek la aniversare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells