Stapanul Inelelor: Cele Doua Turnuri pe video si DVD

1 Sep 2003
Stapanul Inelelor: Cele Doua Turnuri pe video si DVD
PRO Video lanseaza Stapanul Inelelor: Cele doua Turnuri pe caseta video si DVD in data de 28 august!!!

Calatoria continua! Urmareste-o acum pe DVD si caseta video!

Fratia Inelului s-a destramat, dar incercarea de a distruge Inelul Puterii continua.

Frodo si Sam trebuie sa isi incredinteze vietile in mainile lui Gollum daca vor sa gaseasca drumul catre Mordor. Dar cum armata lui Saruman se apropie, membrii supravietuitori ai Fratiei impreuna cu oamenii si creaturile din Pamantul de Mijloc se pregatesc de lupta.

Razboiul Inelului a inceput.

STAPANUL INELELOR - CELE DOUA TURNURI a avut premiera cinematografica in Romania pe 28 februarie, anul acesta. In foarte scurt timp a reusit sa atraga peste 106 000 spectatori, ajungand pe locul 1 in box office, detronand noul James Bond "Die Another Day".

Regizat de acelasi Peter Jackson, care a regizat si prima parte "Stapanul Inelelor – Fratia Inelului", filmul reprezinta ecranizarea celui de – al doilea volum al trilogiei "Stapanul Inelelor", scrisa de J.R.R. Tolkien.

Productia s-a bucurat de o deosebita apreciere din partea criticilor, "Stapanul Inelelor - Cele doua Turnuri" fiind nominalizat la sase premii Oscar: Cel mai bun film, Cel mai bun sunet, Cele mai bune Efecte Speciale, Cel mai bun montaj audio, Cel mai bun montaj video. A castigat premiul Oscar pentru Cel mai bun montaj audio.

Filmul s-a bucurat de o atentie speciala din partea tuturor, fiind nominalizat si la Globul de Aur pentru Cel mai bun film (drama) si Cel mai bun regizor (Peter Jackson).


Dublul DVD beneficiaza de sunet Dolby Digital EX 5.1 Surround si sunet Stereo Surround.

Discul 2 cuprinde elemente speciale din film, descoperirea secretelor din spatele productiei filmului (Pe platouri la Cele doua turnuri, Intoarcerea la Pamantul-de-Mijloc), un filmulet regizat de Sean Astin, 10 minute in exclusivitate -
o privire de ansamblu asupra urmatorului film “Stapanul Inelelor: Intoarcerea Regelui”, “Cantecul lui Gollum” in varianta videoclip Emiliana Torrini, trailere de cinema si spoturi TV, avanpremiera jocului pe calculator „Stapanul Inelelor: Intoarcerea regelui” si alte elemente speciale realizate pentru site-ul www. lordoftherings.net

De asemenea contine o privire detaliata asupra oamenilor si a locurilor din Pamantul de Mijloc:


·Fortele Intunericului
·Sunetele Pamantului de Mijloc
·Edoras: Capitala Regatului Rohan
·Fiintele din Pamantul-de-Mijloc
·Gandalf cel Alb
·Arme si Armuri
·Batalia de la Vagauna lui Helm
·Cum a fost creat Gollum

Părerea ta

Spune-ţi părerea
andreea pe 28 martie 2009 17:33
e cel mai frumos film mas uita in fiecare zi

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells