Squid Game 2 tocmai a fost confirmat oficial de către Netflix

de Gloria Sauciuc în 14 Iun 2022
95% dintre spectatorii super-popularului Squid Game sunt din afara Coreei

Ştiam toţi că urmează să vină, însă Netflix tocmai a confirmat oficial ştirea venirii sezonului 2 din Squid Game. Într-o postare pe tweeter, firma de streaming a dat publicităţii un teaser pentru noul sezon, sugerând că va fi vorba de şi mai multe jocuri periculoase – şi ştim că un preferat al fanilor va reveni.

„Gi-hun se întoarce. The Front Man se întoarce. Vine Sezonul 2!”.

Regizorul-scenarist Hwang Dong-hyuk a declarat - „A fost nevoie de 12 ani pentru a aduce la viaţă primul sezon din Squid Game. Însă au trebuit doar 12 zile pentru ca Squid Game să devină cel mai popular serial de pe Netflix. Ca scenarist, regizor şi producător pentru Squid Game, este un omagiu dedicat fanilor din întreaga lume. Mulţumim că aţi urmărit şi îndrăgit serialul nostru … Rămâneţi cu noi pentru încă o serie!.”

Cu un success amplu, nu este nicio surpriză că sezonul 2 urmează. Squid Game este cel mai amplu serial de pe Netflix de până la ora actuală. Este primul serial coreean pe locul 1 în Topul 10 din Statele Unite. 95% dintre spectatorii Squid Game sunt din afara Coreei.

Acţiunea din Squid Game este despre un concurs în care 456 de jucători, toţi îndatoraţi, participă într-o serie de jocuri precum Lumina roşie, lumina verde sau Trage sfoara pentru a câştiga premiul de 45,6 miliarde won; totuşi, pe pierzători îi aşteaptă moartea.

Creatorii au confirmat anterior că Gi Hun (Lee Jung-Jae) şi The Front Man (Lee Byung-hun) se vor întoarce pentru următorul sezon.

 

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells