Spielberg nu a renunţat la Robopocalypse

de Cristina Grigore în 31 Oct 2014
Deşi este ocupat acum cu alte proiecte, cineastul aşteaptă momentul oportun pentru realizarea captivantului SF

Anunţată în urmă cu mai bine de doi ani, adaptarea cinematografică a romanului SF imaginat de Daniel H. Wilson, Robopocalypse, a fost până la urmă amânată pe termen nedefinit de către Steven Spielberg. Motivul a fost arătat de către purtătorul de cuvânt al cineastului, Marvin Levy, care a declarat anul trecut că filmul este unul cu miză foarte mare, iar cum bugetul de producţie este uriaş iar scenariul nu este terminat, se preferă întâzierea producţiei.

Daniel H. Wilson a ţinut să asigure fanii romanului şi ai lui Spielberg că adaptarea nu a fost deloc abandonată de către cineast. Iată ce a declarat pentru DenofGeek.com: „Momentan, Spielberg are alte filme în orarul de lucru. Dar s-a lucrat şi la Robopocalypse. Sunt convins că cei de la Dreamworks sunt încă foarte încântaţi de ideea filmului. Aşa mi s-a dat de înţeles. Trebuie doar să fim răbdători, înţelegeţi?”, a punctat scriitorul.

„Din câte ştiu, următorul proiect din orarul de lucru al lui Spielberg este The BFG, iar acesta a fost demarat acum mai bine de zece ani! Nu ştiu exact cât durează planificarea unui proiect de amploare, însă cred că acesta este un interval normal…”.  Adăugat H. Wilson.

În paralel cu adaptarea romanului clasic pentru copii The BFG, al lui Roald Dahl, Spielberg va filma şi o dramă cu Tom Hanks, a cărei acţiune se desfăşoară în timpul Războiului Rece.

Pentru Robopocalypse, Spielberg i-a ales iniţial pe Chris Hemsworth (în rol central), Anne Hathaway şi Ben Whishaw.

Exploreaza subiecte similare:

Steven Spielberg, Robopocalypse

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells