Spectre va relata cum Bond a devenit ceea ce este

de Gloria Sauciuc în 16 Aug 2015
Spectre are premiera în țara noastră pe 6 noiembrie

James Bond este un om de acțiune - „un martini agitat, nu amestecat” - și de obicei este mereu prea concentrat pentru a se gândi la trecut. Totuși, regizorul Sam Mendes a declarat pentru Entertainment Weekly că Spectre este nu doar apogeul celor trei filme Bond anterioare cu Daniel Craig, dar și o explorare a unei biografii a agentului 007 trecută până acum cu vederea.

După cum spune Sam Mendes: „Creația lui Bond a fost un mit. Și am văzut, acolo, o oportunitate: Cine anume l-a creat? Și cine sunt oamenii care l-au influențat, de-a lungul timpului? Spui, într-un fel, o povestire inversată despre cum Bond a devenit Bond”.

Spectre este nu doar apogeul celor trei filme Bond anterioare cu Daniel Craig, dar și o explorare a unei biografii a agentului 007 trecută până acum cu vederea...

Mendes a declarat pentru Entertainment Weekly că Bond a fost „repornit” după Skyfall, dar că acesta a fost numai începutul poveștii, care a fost continuată de către Spectre.

Daniel Craig a adăugat pentru Entertainment Weekly: „Mare parte din film este o sărbătorire a ce înseamnă să fii Bond. Însă filmul nu este retro. Din fericire, Spectre nu este doar un clasic Bond, ci un thriller clasic”.

Fiecare clasic Bond are nevoie de un erou negativ Bond, și cine ar putea fi mai bun decât personajul lui Christoph Waltz? El joacă rolul lui Oberhauser, „autorul” autodeclarat al tuturor necazurilor lui Bond, scrie publicația Moviefone.

Sam Mendes declara, anterior, pentru BBC Radio despre Spectre: „Este un film mult mai amplu decât Skyfall. Și este filmat în mai multe locații: Mexico City, Tanger, Sahara de nord, Roma, în Alpi, la Londra. O realizare enormă”... Spectre are premiera pe 6 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

SPECTRE, Daniel Craig, Sam Mendes, Christoph Waltz

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 17 august 2015 11:51
Un film mult asteptat!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells