Specii, Ora lupului, Culoarul morţii la cinema, de la MGM

de Cinemagia în 12 Ian 2011
Specii, Ora lupului, Culoarul morţii la cinema, de la MGM

Din 13 ianuarie până pe 26 mai, MGM va difuzata la cinema, mai exact în cadrul Movieplex din Bucureşti (Plaza România), începând cu ora 19:30, o selecţie de zece pelicule consacrate.

Patru nunţi şi o înmormântare, cu Andie McDowell şi Hugh Grant în rolurile principale, este comedia romantică ce deschide evenimentul "Movie Madness",  joi, 13 ianuarie. O frumoasă poveste de dragoste cu doi oameni sortiţi să fie împreună, prezentată de Irina Margareta Nistor. Data de 27 ianuarie aduce thriller-ul Ucigaşul plătit, cu Charles Bronson, asasin de profesie.

În 10 februarie îi puteţi urmări pe Billy Crystal şi Meg Ryan într-o producţie semnată de Rob Reiner, Când Harry a cunoscut-o pe Sally. Dacă vă întrebaţi care este ultima modă în a ucide, aflaţi pe 24 februarie din filmul Pregătit pentru a ucide.

Aventura SF Specii vine în cinema în data de 10 martie, cu o distribuţie de primă clasă şi efecte speciale extraordinare. În aceeaşi lună, pe 24 martie, Movie Madness continuă cu Un peştisor pe nume Wanda, pelicula care a transformat-o pe Jamie Lee Curtis într-o vedetă de primă clasă.

Ora lupului, un horror autentic pentru iubitorii genului, va rula joi, 14 aprilie, iar Teroare în Boston cu Jeff Bridges şi Tommy Lee Jones este thriller-ul perfect care îţi va tăia răsuflarea pe 28 aprilie.

Comedia erotică a unei nopţi de vară din 12 mai, este o poveste fascinantă creată de unul dintre cei mai buni regizori de comedie, Woody Allen. 26 mai anunţă ultima producţie din seria celor zece filme MGM difuzate la Movieplex, Culoarul morţii, o ecranizare cu Susan Sarandon şi Sean Penn.

Campania Movie Madness a cunoscutului canal MGM însumează filme de excepţie din toate genurile care vor putea fi vizionate la cinema în a doua şi a patra JOI a fiecărei luni, în perioada ianuarie - mai.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells