Sophie Turner: „Jennifer Lawrence mi-a tras un pumn în zona intimă”

de Cristina Grigore în 13 Mai 2016
Starul lui Game of Thrones, care a jucat alături de Lawrence în X-Men: Apocalypse, dezvăluie ce „a îndurat” pe platourile de filmare

Jennifer Lawrence şi-a etalat în nenumărate rânduri nonconformismul, efervescenţa şi umorul – atât în faţa camerelor, la interviuri şi evenimente publice, cât şi în relaţiile cu ceilalţi actori. Colega sa de platou de la filmările lui X-Men: Apocalypse, Sophie Turner (cunoscută din serialul Game of Thrones), a oferit recent, într-un interviu acordat JustJared.com, încă un exemplu al „surprizelor” de care poţi să ai parte dacă lucrezi cu Jennifer.

„M-am trezit cu un pumn în zona intimă. Şi nu pentru că aş fi cerut eu asta. S-a întâmplat. Eu şi Evan (interpretul lui Quicksilver) ne prefăceam că ne luptăm, iar eu am zis la un moment dat că-i aplic o lovitură între picioare. Jennifer, care nu a înţeles, a crezut că vreau să mă lovească ea şi asta a făcut. Ne-am amuzat grozav”, a povestit Turner.

În ciuda acestui incident, Sophie nu i-a purtat pică lui Jennifer, ba chiar a fost cucerită de caracterul acesteia, considerând-o a fi „o inspiraţie majoră” la filmări.

„Este exact aşa cum ţi-ai dori să fie Jennifer Lawrence. Este aceeaşi persoană pe care o vezi la interviuri. Şi este pur şi simplu uimitoare. M-am simţit bine alături de ea, este grozavă şi amuzantă”, a mai spus actriţa.

X-Men: Apocalypse se lansează în România pe 20 mai.

Exploreaza subiecte similare:

Sophie Turner, Jennifer Lawrence, X-Men: Apocalypse

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 28 octombrie 2018 13:29
La asa zisa rubrica al mondenului starurilor de cinema, gasim deseori marturisiri apetisante ale protagonistilor, martori ai unor intamplari amuzante, bizare sau de-a dreptul hilare, alimentand sarea si piperul artisticului cinematografic...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells