Shrek 5 va fi lansat în 2019

de Cristina Grigore în 21 Iul 2016
Al doilea titlu Dreamworks Animation ce se va lansa în acelasi an este o poveste originală, Shadows

Achiziţia DreamWorks de către NBC Universal, petrecută la începutul acestui an, a însemnat şi transferul de proprietate a unor francize de succes precum Kung Fu Panda, How to Train Your Dragon sau Shrek. Popularului căpcăun verde i s-a anunţat deja revenirea, însă cei de la TheHollywoodReporter.com au aflat şi o parte din orarul lansărilor pe care Universal l-a rezervat viitoarelor animaţii DreamWorks.

Se va începe cu două producţii pe an, pentru 2019 fiind programate Shrek 5 şi un proiect nou, Shadows. Strategia companiei merge aşadar, atât pe idei originale (s-au anunţat Trolls, Boss Baby, Shadows) , cât şi pe continuări ale francizelor de succes (The Croods 2, How to Train Your Dragon 3, Shrek 5).

Deşi este prea devreme pentru a şti ce ne-ar putea rezerva Shrek 5, este posibil ca filmul să ne reintroducă în universul seriei atât pentru a ne bucura încă o dată de îndrăgitele personaje ale acesteia, cât şi pentru a pava calea spre un spin-off în care unul dintre aceştia (poate Fiona sau unul dintre copii) vor porni într-o aventură de sine stătătoare.  

Exploreaza subiecte similare:

Kung Fu Panda, How to Train Your Dragon, Shrek, Trolls, Boss Baby, The Croods 2, How to Train Your Dragon 3

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 22 iulie 2016 09:28
eu sper sa renunte in idee...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells