Shia LaBeouf s-a rănit la cap în timpul filmărilor la American Honey

de Cristina Grigore în 26 Iun 2015
Din fericire, acesta s-a ales cu răni uşoare, ce i-au permis să revină la scurtă vreme pe platourile de filmare

În încercarea de a aduce cât mai mult realism scenelor sale, actorul Shia LaBeouf nu se fereşte să se pună în calea pericolului la filmări, risc ce se traduce adesea prin tăieturi şi vânătăi. Ultima sa încercare de acest fel l-a trimis de urgenţă la spital, din cauza rănilor la cap suferite pe platoul de filmare al noului său film.

„Shia LaBeouf s-a ales cu unele răni nu foarte adânci, la cap, noaptea trecută, la filmările producţiei sale curente”, a declarat unul dintre reprezentanţii săi. „Pentru că aşa cerea protocolul de la filmări, a fost solicitată asistenţa medicală, astfel încât Shia a fost cusut la cap şi la o mână pentru a opri sângerările. Va reveni pe platou de mâine”, a continuat acesta.

Potrivit TMZ.com, LaBeouf lucra la o scenă în care trebuia să intre cu capul printr-o fereastră. Însă lucrurile nu au mers aşa conform planului, iar acesta s-a rănit, având ulterior nevoie de 20 de cusători şi 13 copci adezive pentru la cap şi mână.

Pelicula American Honey are în centru o adolescentă dornică să guste din plăcerile vieţii, care se alătură echipei de vânzări a unei reviste şi este prinsă apoi într-un ameţitor carusel al petrecerilor fără sfârşit, al relaţiilor amoroase şi al ilegalităţilor.

Exploreaza subiecte similare:

Shia LaBeouf, actor, American Honey

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costirik pe 26 iunie 2015 16:22
Era "ranit" deja la cap....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells